Webinar: Cum te ajută nutriţia să te refaci eficient după efort

apr. 30, 2020 | 0 comments | Nutritie sportiva, efort, nutritionist, refacere, suplimente nutritive, webinar

Vă invit la un nou webinar, de această dată cu tema: Cum te ajută nutriţia să te refaci eficient după efort. 🙂

Webinarul va avea loc duminică, 3.05.2020, ora 11AM, iar înscrierea este gratuită – https://superfit.webinarninja.com/live-webi…/312950/register

Iată despre ce mi-am propus să discutăm:

🔹 De ce e importantă refacerea după efort – Alături de antrenament şi o alimentaţie adecvată, refacerea este o componentă de maximă importantă nu doar pentru menţinerea stării de sănătate, dar şi pentru obţinerea performanţelor sportive.

🔹 Cum ne afectează oboseala şi supraantrenamentul – Vom intra în câteva detalii privind mecanismele instalării oboselii, a distrucţiei musculare induse de efort şi a supraantrenamentului, analizând implicaţiilor asupra corpului, psihicului şi în mod particular asupra performanţei.

🔹 Care sunt principalele strategii nutriţionale pentru refacere – Cu toţi am auzit că e bine să mâncăm bine după antrenament, dar ce înseamnă acest “bine” în termeni de energie, aport de nutrienţi, apă. Vom analiza practic aceste detalii.

🔹 Care alimente pot ajuta în mod particular – Ştiai că siropul de vişine are proprietăţi speciale în procesul de refacere după efort? Dar sfecla roşie? O să analizăm ce spun studiile despre anumite alimente care au fost creditate cu beneficii speciale pentru sportivi.

🔹 Ce suplimente nutritive sunt utile în refacere – Pe lângă alimente, sportivii pot influenţa procesul de refacere după efortul cu ajutorul anumitor suplimente nutritive. O să discutăm despre cele care au fost validate prin studii ştiinţifice şi o să exemplificăm utilizarea lor.

Cui se adresează acest webinar? Sportivilor amatori şi de performanţă, antrenorilor, medicilor, nutriţioniştilor şi oricui este interesat de nutriţie sportivă! 👍

Îţi poţi pregăti întrebările de acum!

Te rog să spui şi prietenilor tăi despre acest webinar. Mulţumesc!




Acest articol a fost vizualizat de 1.378 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.