Programe online de nutritie, cu nutritionist!

cel mai bun nutritionist serban damian
oct. 27, 2020 | 0 comments | Superfit, cabinet, clinica, eficient, gratis, ieftin, nutritionist, online, program, rapid, slabiure, sportivi

Acum mai mult decat niciodata, online-ul a devenit o modalitate obisnuita, aproape banala, de a ne desfasura viata. Nu comentez daca e bine sau rau, ci pur si simplu o iau ca atare. Multe dintre servicii s-au mutat in online, inclusiv buna parte dintre cele medicale.

Consultanta in nutritie este o activitate care se poate desfasura cu succes si in online. Sincer, eu prefer interactiunea directa cu oamenii, insa pandemia ne obliga sa pastram distanta, de aceea am dus o parte din serviciile mele in zona de online. Rezultatele celor cu care lucrez sunt la fel de bune ca in interactiunea directa, iar partea buna este ca distanta nu mai conteaza, iar preturile sunt simtitor mai mici (cu pana la 40%).

Pot astfel sa ofer consultanta in nutritie pentru slabire, crestere in greutate, performanta sportiva, nutritie pediatrica, nutritie pentru diverse afectiuni.

Exista tot mai multe studii care arata cat de importanta este o greutate optima si cat de nociva este obezitate, inclusiv in situatia infectarii cu SARS-Cov2. Asa ca mai mult decat oricand oamenii ar trebui sa acorde o atentie sporita alimentatiei sanatoase, activitatii fizice si rezolvarii problemelor de greutate.

Daca aveti nevoie de servicii de nutritie online, va invit sa accesati aceasta pagina!

Iar aici va las un filmulet in care prezint pe scurt desfasurarea colaborarii noastre:




Acest articol a fost vizualizat de 1.175 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.