Inainte de cursa de 250 km in Sahara, la testarea cardiometabolica

mart. 31, 2015 | 0 comments | nutritionist, testare. cardiometabolica

Prietenul meu, Andrei Gligor va lua foarte curand startul intr-o cursa nebuneasca – 4 zile de alergare in Sahara, insumand 250 km. Si asta nu e tot: fiecare concurent trebuie sa isi care personal toate lucrurile de care are nevoie – hrana, echipament, suplimente, obiecte de igiena etc. Organizatorii le dau doar apa. Asadar o cursa extrema. Toata admiratia pentru Andrei, ca si pentru Paul Dicu, cel care a mai participat la aceasta cursa. Este ceva ce nu ma tenteaza absolut deloc, dar ma inclin in fata celor care se incumeta.

Andrei a venit la mine de cateva ori sa facem testari cardiometabolice. Parametrii lui sunt foarte buni si s-au imbunatatit pe perioada pregatirii de cateva luni (timp in care a alergat purtand in spate un rucsac cu greutati).

Le multumesc si prietenilor de la emisiunea “Tinerete fara batranete”, Digi24, care au facut acest reportaj (click pe imagine pentru a rula):

Daca doriti sa aflati mai multe despre testarea cardiometabolica, va invit sa cititi aici – http://performanta.superfit.ro/testare_cardiometabolica.html




Acest articol a fost vizualizat de 846 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.