In iunie alergam la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor

mart. 26, 2015 | 0 comments | DHL, alergare, maraton

Maratonul DHL este unul dintre primele mele concursuri si ma leaga amintiri foarte frumoase de el. Cu ocazia editiei din 2008 a avut loc si prima intalnire a celor care am format Ro Club Maraton. Ma uit cu nostalgie la aceste poze de la prima noastra intalnire, ca si pe pozele din concurs.

Dupa o perioada de intrerupere, anul trecut compania DHL a decis reluarea acestui concurs, si iata ca in acest an sarbatorim deja 10 ani de la prima editie a concursului. Am avut placerea sa particip la conferinta de presa pentru lansarea acestui concurs, care anul acesta directioneaza componenta caritabila catre Comitetul National Paralimpic. Inscrierile se fac pe www.maratondhl.ro, pana pe 13 iunie, iar competitia va avea loc pe 20 iunie.

264A7128

La acest eveniment a participat in calitate de invitat special, Gabriela Szabo, ministrul Tineretului si Sportului. Mi-a placut discursul sau despre maraton: “Un maraton e un ÅŸir de trăiri, o mixtură de gânduri ÅŸi emoÅ£ii. ConÅ£ine dramă, competiÅ£ie, camaraderie ÅŸi eroism. E un eveniment a cărui cheie este motivaÅ£ia. MotivaÅ£ia de a-l începe, motivaÅ£ia de a continua, motivaÅ£ia de a nu renunÅ£a. Poate fi dificil, plin de obstacole ÅŸi provocări însă ca ÅŸi în viaţă, pentru a transforma visele în realităţi e nevoie de multă determinare, dedicare, autodisciplină ÅŸi efort”

Daniel Kearvell, Carmen Bruma,Andreea Berecleanu, Ileana Badiu, Haralambie Dumitras (FRR) Serban Damian (Ro-Club Maraton)

KV




Acest articol a fost vizualizat de 1.136 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.