Fitness, alergare si nutritie la sesiunea de pregatire pentru RUNFEST 2014

sept. 15, 2014 | 0 comments | Nutritie, alergare, nutritionist, runfest

Duminica, 14 septembrie, soarele trimitea sageti blande de caldura in Parcul Floreasca, la prima ora, iar pe alei abia se zarea vreun picior de om. Echipa MPG dadea tonul unei dimineti active pe ritmul muzicii si se pregatea sa-i intampine pe sportivi la sesiunea de Fitness & Running exploziv, cu doar o saptamana inainte de RUNFEST.

Usor, usor… aleea de la intrare s-a umplut de oameni, de zambete matinale si de voci vesele de copii. Peste 40 de persoane, adulti si copii, au raspuns invitatiei de a participa la evenimentul de pregatire pentru crosul RUNFEST, care va avea loc pe 20 septembrie, in Padurea Baneasa. Evenimentul, pregatit de MPG si Fundatia PROAM Events, alaturi de partenerii si sponsorii Plafar, GoldNutrition si Atlantis Fitness & Lifestyle, a fost de tip 3 in 1, oferind training, energie si distractie.

Poza training Floreasca 140914

Sportivii prezenti au fost intampinati cu apa La Fantana, biscuiti Grand Papa si Poieni, bauturi energizante si batoane de la GoldNutrition. Apoi eu am oferit cateva sfaturi legate de sanatate, de dieta echilibrata pe care trebuie sa o avem in fiecare zi si de factorii de care trebuie sa tinem cont atunci cand facem sport si cand ne pregatim de o competitie care ne solicita ceva mai mult organismul.

1617821_271827663011072_2079804967161820580_o

In scena au intrat apoi antrenorul emerit Zsolt Gyongyossy si trainerul Horatiu Dumitrescu, multiplu campion la atletism, care i-au provocat pe cei prezenti la o sesiune energizanta de fitness si alergare pentru a-si putea testa forma fizica inainte de marele concurs. Pe ritmul muzicii, participantii au simtit din plin cum este sa iti antrenezi fiecare muschi din corp. Aplauzele au fost insa pe masura efortului, pentru ca toti au simtit ca au realizat un super antrenament de care pot fi mandri. La final, 20 de persoane s-au bucurat de premiile oferite la tombola organizata de Plafar si GoldNutrition si au primit si un voucher de intrare pentru o zi la clubul Atlantis Fitness & Lifestyle.

IMAG3057

 

12 Like



Acest articol a fost vizualizat de 920 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.