Ro Club Maraton – un club puternic

sept. 27, 2011 | 2 comments | Ro Club Maraton, alergare, ong

Ce ziceti de o crestere de 1500%? Suna bine, nu? Ei bine, cam atat a crescut Ro Club Maraton de la infiintare si pana acum, daca ne referim la numarul de membri. Am inceput cu 14 oameni si acum suntem peste 200. Iar numarul este in crestere. Uite ce frumosi suntem aici la Semimaratonul Tusnad (doar o mica parte dintre noi):

Cineva ne acuza ca suntem o “gashca”. Ei bine, da, suntem o gashca, insa in cel mai pozitiv mod cu putinta. Suntem o mare gashca de prieteni, iar unii dintre noi ne consideram chiar o familie. Nu suntem doar asociati intr-un ONG si nici masa de manevra pentru interesele cine stie cui. Atat timp cat voi ramane in fruntea acestui club, singurul nostru interes va fi cel de a promova alergarea, asa cum ne-am propus atunci cand l-am infiintat.

In acesti 3 ani si jumatate de cand Ro Club Maraton exista, am facut o multime de actiuni impreuna. Privind in urma nu imi vine sa cred ca s-au intamplat atat de multe. Uneori mi s-a parut greu, pentru ca la fiecare dintre aceste actiuni am fost in mijlocul lucrurilor si m-am implicat cat am putut de mult, uneori lasand pe planul 2 familia sau jobul meu. Dar mi-a placut atat de mult tot ce s-a intamplat, incat nu regret nicio clipa ca am petrecut acel timp pentru a face lucruri frumoase impreuna cu colegii de club.

Daca aveti chef, va invit sa urmariti filmul de mai jos, in care fac o trecere in revista a tuturor actiunilor noastre, de la infiintare si pana in septembrie 2011:

Avem foarte mult potential. Asta pentru ca 99% dintre cei inscrisi in club sunt oameni de foarte buna calitate (1% e reprezentat de jigodii, dar asta e cu totul alta poveste). Am pus la punct o strategie care va conduce clubul nostru catre o dezvoltare continua si naturala. Unii viseaza la mii de membri. Ok, poate vom ajunge si acolo, insa lucrurile nu trebuiesc fortate. Avem nevoie de oameni implicati, dornici sa ia parte la actiunie noastre si care sa inteleaga ca intr-un ONG este mai importanta intrebarea “cum pot sa ajut?”, decat “ce beneficii am?”.

Mai jos gasiti un filmulet care prezinta strategia noastra de dezvoltare. Daca va place, daca sunteti pasionati de alergare, dar si de voluntariat, luati in considerare inscrierea in Ro Club Maraton.




Acest articol a fost vizualizat de 1.054 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. Catalin Petru
    septembrie 27, 2011

    Felicitari! la mai mare!

  2. Serban Damian
    septembrie 28, 2011

    Multumim!
    Ne facem tot mai mari 🙂
    La anul o sa raportam o crestere de 3000% :))

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.