De ce să apelezi la nutriţionist. 10 motive si 2 bonusuri

nutritionist online pentru slabire
apr. 27, 2020 | 0 comments | Nutritie, Serban Damian, Slabire, Superfit, clinica, consultatie, dieta slabire, nutritionist, nutritionist online, solutii

De ce să apelezi la nutriţionist? Iată o întrebare pe care unii dintr voi şi-au pus-o. Vreau să îţi dau în acest video 10 motive pentru care ar trebui să apelezi la nutriţionist.

Primul motiv: nutriţionistul te ajută să alegi drumul scurt către rezultatele dorite, fie că e vorba de scădere în greutate, creştere în greutate, nutriţie sportivă sau probleme de sănătate, un specialist găseşte soluţiile pentru tine şi mai ales le găseşte pe cele foarte practice, pe cele care pot fi puse uşor în practică şi care te ajută să îţi obţii obiectivele fără să o iei pe cotite, fără prea multe încercări.

Al doilea motiv: nu faci toată munca singur. Cum ar fi acum să te apuci să citeşti tratate de nutriţie, tratate de medicină, pentru că un nutriţionist este un specialist care are nişte ani de studii în spate. El vine cu soluţia, având în spate studiile necesare. Nu te apuci tu acum să citeşti nu ştiu câte tratate. Dacă îţi face plăcere, poţi bineînţeles să o faci, dar e mai bine să apelezi la cineva care deja a făcut-o.

Al treilea motiv: poţi să identifici şi să depăşeşti barierele. În orice program de nutriţie e posibil să ajungi la anumite probleme, anumite obstacole. În momentul respectiv, faptul că lucrezi cu cineva specializat te va ajuta să depăşeşti problemele fără prea multe bătăi de cap, fără prea multă stagnare. El are aşi în mânecă, resursele necesare ca să îţi dea sfaturile şi soluţiile uşor de aplicat.

Motivul numărul 4: ai o sursă de încredere pentru orice fel de întrebări şi nelămuriri. La fel, de ce să stai să îl întrebi pe Dr. Google sau să citeşti un tratat de nutriţie când poţi să apelezi imediat la specialist, întrebând-ul şi poţi primi un răspuns cât se poate de repede şi mult mai corect decât cine ştie ce părere luată aiurea de pe Internet.

Motivul numărul cinci: obţii susţinere emoţională. Ce înseamnă treaba asta? Păi, atunci când urmăm cure de scădere în greutate, când avem diverse probleme legate de alimentaţie, s-ar putea ca emoţiile noastre să ne dea bătăi de cap. Nutriţionistul nu este psiholog, dar este o persoană care are pregătire şi în acest sens într-o oarecare măsură, deci îţi poate da un sfat, poate să fie pentru tine un confident sau un sfătuitor care să te ajute.

Motivul numărul şase: scapi de problemele dietelor luate de pe net. Acestea pot fi total dezechilibrate şi îţi pot pune în pericol starea de sănătate. Ar putea să fie prea hipocalorice pentru tine sau din contră, ar putea să nu fie atât de reduse încât să te ducă la scădere în greutate şi atunci o să pierzi timp important. De aceea, apelează la un specialist ca să îţi dea o soluţie croită exact pe nevoile tale.

Al şaptelea motiv este că de la nutriţionist primeşti recomandări de suplimente nutritive, nu doar de încredere, dar şi eficiente. Pentru că pe piaţă există o mulţime de suplimente nutritive şi e bine să te duci către cele care nu îţi pun în pericol sănătatea, dar au şi efecte benefice pentru sănătatea ta.

Motivul numărul opt: îţi poţi descoperi deficienţe nutriţionale. Adică poţi să ai o carenţă de vitamine, o carenţă de minerale, poate mănânci prea puţine proteine. Nutriţionistul îţi face o analiză a alimentaţiei şi îţi dă recomandările şi în acest sens.

Al nouălea motiv: nutriţionistul te ajută săezvolţi o relaţie sănătoasă şi armonioasă cu hrana. Unii dintre noi suntem într-un fel de luptă cu alimentaţia, nu mâncăm anumite alimente, ne temem de altele. Dacă înveţi să treci peste aceste probleme, iar nutriţionistul este mediatorul în această relaţie, o să poţi apoi să îţi alcătuieşti o alimentaţie corectă şi care să nu îţi dea niciun fel de bătăi de cap.

Al zecelea motiv: primeşti un program concret, nu doar sfaturi. Sfaturile sunt bune, le găseşti oriunde pe net, le găseşti în cărţi, însă la nutriţionist se face o analiză a situaţiei tale şi apoi primeşti informaţiile sub forma unui program pe care poţi să îl aplici ca să îţi obiectivele. Deci lucruri absolut concrete şi aplicabile.

Bonusul numărul 1.

Nu costă atât de mult. Cât valorează sănătatea ta? Cât valorează timpul pe care îl pierzi încercând pe cont propriu? Pune asta în balanţă cu o sumă oarecare pe care ţi-o cere specialistul şi o să vezi că de fapt nu costă atât de mult.

Bonusul numărul 2.

În cazul colaborărilor online, nu trebuie să te deplasezi de acasă. Totul se face din faţa monitorului.

Aşa că dacă ai probleme cu nutriţia, aplează la specialist. Scuteşti şi timp şi bani.

 

Vezi aici oferta de SERVICII ONLINE!




Acest articol a fost vizualizat de 1.699 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.