S24H – 12, 24 şi 48 ore de alergare!

iul. 17, 2017 | 0 comments | alergare, s24h, timisoara

Cei mai rezistenţi alergători din România şi din străinătate vor putea participa anul acesta la cea de-a doua ediţie a evenimentului de ultra-performanţă S24H, un concurs cu probele de 12, 24 şi 48 ore de alergare.

Pentru cei din echipa S24H, acest eveniment este cel mai cel, pentru că pun enorm de mult suflet şi emoţie în organizarea lui, cu intenţia să ofere o experienţă de neuitat celor care vor să-şi depăşească limitele şi să-i inspire şi pe cei din jur să facă acelaşi lucru.

Salvaţi-vă în calendare datele de 22 – 24 septembrie 2017, când la Timişoara, în Parcul Copiilor Ion Creangă, pe o buclă de 1.236 metri, asfaltată şi iluminată nocturn, este organizată cea mai lungă alergare non-stop din România. Strigarea pentru înscrieri este în toată lumea. Locurile sunt limitate la 150 de participanţi. Sunt disponibile 100 de locuri pentru probele individuale de 12, 24 şi 48 de ore de alergare şi 50 de locuri pentru proba de ştafetă 12 ore, la care se pot înscrie echipe de 2 sau 4 persoane.

Detalii despre organizatori, eveniment şi cum a fost la prima ediţie puteţi găsi pe site-ul www.s24h.ro sau pe pagina de Facebook S24H (https://www.facebook.com/super24h/ ).

Evenimentul este sprijinit de Federaţia Română de Atletism şi de Asociaţia Internţională de Ultra-Maraton şi a primit atât anul trecut, cât şi anul acesta certificarea Bronze Label Competition, fapt pentru care rezultatele participanţilor sunt recunoscute în clasamentele internaţionale.

Pentru voi toţi, organizatorii îşi asumăm misiunea de a fi profesionişti. Este o mare bucurie să poată transmite alergătorilor, împreună cu Centrul de nutriţie Superfit, mesaje despre depăşirea limitelor, performanţă şi bucurie de viaţă!

Centrul de nutriţie Superfit – partener al concursului de alergare de anduranţă S24H – este pregătit pentru a vă îndruma şi susţine pe drumul către un stil de viaţă sănătos. Indiferent dacă vreţi să învăţaţi să mâncaţi sănătos sau să vă antrenaţi corect, vreţi să slăbiţi sau să faceţi performanţă în sport, Superfit vă stă la dispoziţie cu servicii dedicate şi cu aparatură modernă, unică în România, pentru a vă oferi ajutorul pe latură de nutriţie sportivă, nutriţie clinică, nutriţie pediatrică, scădere şi creştere în greutate, fitness şi testări fiziologice ale performanţelor fizice.

Nu uitaţi, în 22-24 septembrie 2017, sărbătorim viaţa şi alergăm cu zâmbetul pe buze la Timişoara. Împreună clădim încredere, prietenie şi o comunitate foarte frumoasă!




Acest articol a fost vizualizat de 1.236 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.