Conferinta Nationala de Medicina Sportiva 2017

iun. 19, 2017 | 1 comment |

Pentru a doua oara am fost speaker invitat la Conferinta Nationala de Medicina Sportiva, care are loc anual la Bucuresti si este organizata de catre Societatea Romana de Medicina Sportiva. Anul acesta a fost organizata in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal. Pentru mine a fost o noua provocare, pentru ca nu e usor sa vorbesti in fata unor specialisti respectati, insa mi-a facut placere sa abordez un subiect pe care nu doar ca l-am studiat intens in ultima vreme, dar l-am si pus in practica: nutritia in fotbal.

Conferinta a avut loc la doar 2 zile dupa ce m-am intors din a 5-a convocare la echipa nationala de fotbal, timp in care am jucat un meci in Polonia si unul la Cluj, cu echipa statului Chile. Activitatea mea la echipa nationala este o experienta foarte importanta pentru mine si cariera mea in nutritie sportiva. Am invatat multe lucruri de cand lucrez cu acesti sportivi si mi s-a parut firesc sa impartasesc aceasta experienta.




Acest articol a fost vizualizat de 1.371 ori.

Related Posts

Comments (1)

  1. Manea George
    iulie 14, 2017

    M-am apucat de sala aprox. de 2 saptamani. Urmez regulat niste antrenamente facute de un instructor. Doar ca sunt indecis cam ceea ce ar trebui sa mananc sa pot da rezultate vizibile in timp. Multumesc

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.