Concurs – castiga 2 cutii de Omega-3 Lysi

oct. 01, 2012 | 0 comments | concurs, lysi, omega 3

Am lansat pe DOCTOR.INFO.RO un nou concurs la care puteti castiga unul din cele 10 premii constand in 2 cutii de Omega-3 Lysi.

OMEGA-3 Lysi – Ulei Pur de Peste este un supliment alimentar exceptional, obtinut din materie prima de cea mai buna calitate, cu tehnologii de ultima ora.

Omega-3 Lysi este bogat in acizi grasi polinesaturati, DHA (acid docosahexaenoic) si EPA (acid eicosapentaenoic), cu concentratia naturala 12% DHA si 18% EPA.

Acizii grasi Omega-3 s-a dovedit ca joaca un rol important in:

– evitarea bolilor de inima si a aritmiilor,
– imbunatatirea circulatiei cardiovasculare,
– normalizarea nivelelor trigliceridelor, hipertensiunii si colesterolului;
– mentinerea sanatatii articulatiilor, avand efecte antiinflamatoare si de reducere a simptomelor de amorteala de dimineata si durere a incheieturilor
– starea de bine a creierului, rezistenta la stress si depresie
– starea de bine a creierului, rezistenta la stress si depresie, stabilizarea dispozitiei
– imbunatatirea functiei cognitive la copii
– cresterea imunitatii si buna functionare a organismului.

Omega-3 sunt foarte importanti pentru oamenii de toate varstele si pentru copii in particular, deoarece joaca un rol esential in dezvoltarea sistemului nervos central (DHA ), precum si in dezvoltarea retinei/ochilor (EPA).
Cercetarile efectuate de specialisti au stabilit ca organismul uman are o mare nevoie de acizi grasi Omega-3, care se regasesc in cca 60% din lipidele din creier, in retina, precum si in mebranele tuturor celulelor, pe care le mentin flexibile si permeabile.

Omega-3 sunt esentiali deoarece nu pot fi produsi de organismul uman, ei trebuie suplimentati prin dieta sau prin suplimente alimentare de buna calitate, precum Omega-3 Lysi.
Numeroase studii experimentale subliniaza ca nivelele crescute ale DHA imbunatatesc functiile creierului, cresc atentia si vitalitatea, rezistenta la efort si stress, reduc riscul depresiilor, amelioreaza ADHD, au un impact pozitiv asupra functionarii creierului la persoanele in varsta, avand efecte deosebit de pozitive pentru dezvoltarea functiei cognitive la copii si pentru dezvoltarea lor viguroasa.

Omega-3 sunt importanti inca din perioada prenatala, ultimul trimestru de sarcina, cand se definitiveaza formarea creierului, iar efectele lor complexe se resimt la nivelul intregului organism.
Acest articol a fost vizualizat de 880 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.