Mai putin de o saptamana pana la Semimaratonul Gerar!

ian. 22, 2012 | 0 comments | Bucuresti, Ro Club Maraton, cros, gerar, semimaraton

Ce pot avea in comun un prezentator TV, cel mai bun alpinist roman si un campion la triatlon? Dar un student, un medic sau un om de afaceri? Evident, cu totii vin la Gerar.

Circa 500 de persoane vor participa duminica 29 ianuarie, incepand cu ora 10:30 la prima competitie de alergare din acest an: semi-maratonul Gerar.
Competitia, care va avea loc pe aleile din campusul Universitatii Politehnica din Bucuresti, include doua probe: cros de 3.6 km si un semi-maraton pe distanta de 21 de km. Semi-maratonul se va desfasura in echipe formate din cate trei alergatori, toate locurile fiind deja ocupate, la doar cateva zile dupa deschiderea inscrierilor.

Mai sunt insa locuri libere la cros, iar premierea participantilor se va face aici pe categorii de varsta, separat femin si masculin, dorindu-se astfel incurajarea cat mai multor oameni sa faca miscare.

“Interesul atat de mare pentru Gerar arata ca tot mai multi oameni acorda atentie alergarii si unui stil de viata sanatos. Sunt sigur ca temperatura scazuta si, poate, zapada nu vor fi deloc un obstacol pentru cei care, pe 29 ianuarie, vor veni sa se bucure de alergare la Gerar“, spune dr. Serban Damian, presedintele Ro Club Maraton, co-organizator al competitiei.

Printre participanti se regasesc mai multe nume cunoscute, precum prezentatorul TV, Daniel Osmanovici (Antena 1) sau alpinistul roman cu cel mai bun palmares, Horia Colibasanu. Lor li se adauga si sportivi consacrati, multiplul campion national la triatlon, Ciprian Balanescu sau ultra-maratonistul Toma Coconea.  “Imi place sa alerg si am mai participat si la alte maratoane montane. Ma bucur sa ma alatur acum sutelor de oameni care vor alerga la Gerar“, spune Horia Colibasanu, care a reusit pana acum escaladarea mai multor varfuri de peste 8000 de metri in Himalaya.

Aceasta este a doua editie a semi-maratonului Gerar, competitie organizata in parteneriat de catre Ro Club Maraton si Facultatea de Inginerie Electrica.

Mai multe amanunte despre competitie gasiti pe www.gerar.ro.
Parteneri: Universitatea Politehnica Bucuresti, Dove, Clear, Flanco, Isostar, Republika, Asociatia Bucharest Running Club si Radio Romania.

Informatii suplimentare despre semi-maratonul Gerar sau despre participanti puteti obtine de la:
Serban Damian, Ro Club Maraton, tel: 0722616785
Marian Chiriac, Ro Club Maraton, tel: 0747010291
Acest articol a fost vizualizat de 1.053 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.