Va invit la Semimaratonul Gerar pe 29 ianuarie

ian. 06, 2012 | 0 comments | Ro Club Maraton, alergare, gerar, semimaraton
Semimaratonul Gerar, aflat in acest an la cea de-a doua editie, a devenit un eveniment de traditie printre alergatorii din Romania, fiind prima competitie de alergare a anului. Organizat de catre Asociatia Club Sportiv RO CLUB MARATON impreuna cu Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti si Asociatia Bucharest Running Club, are drept scop promovarea alergarii in aer liber, in orice conditii meteorologice.

Peste 500 de alergatori si pasionati de miscare vor lua startul la cele doua probe: cros (3,6 km) si semimaraton (21 km). Participantii sunt persoane active, care au implinit varsta de 18 ani (dat fiind specificul si dificultatea unei competitii in aceasta perioada a anului). Proba de cros este destinata participantilor individual, in timp ce proba de semimaraton este o proba pe echipe care se adreseaza echipelor formate din cite trei alergatori ( trei baieti pentru clasamentul masculin, doua fete si un baiat/doi baieti si o fata pentru clasamentul mixt sau trei fete pentru clasamentul feminin).

Competitia se va desfasura in data de 29 ianuarie 2012, in Campusul Universitatii Politehnica, pe acelasi traseu ca si la editia din anul 2011. Startul se va da la ora 10.30 a.m. Durata totala estimata a celor 2 probe va fi de aproximativ 4 ore.

Inscrieri si informatii pe www.gerar.ro

Filmuletul e facut de mine 😀




Acest articol a fost vizualizat de 900 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.