Cum ne revenim dupa izolare

revenire dupa izolare la centrul superfit
iun. 02, 2020 | 0 comments | emisiune, izolare, nutritionist, revenire, sport

Iata ca a trecut si perioada de izolare.

Desi sunt doar 2 saptamani de atunci, mi se pare ca a fost candva in trecutul indepartat. Cred ca creierul se grabeste sa stearga amintirile despre o perioada plina de incertitudini, anxietate, stres si limitari. Am avut de toate, am stat in confortul propriei case, alaturi de familie, am fost toti sanatosi, insa intreruperea brusca a cursului vietii si mai ales nenumaratele intrebari si incertitudini si-au pus amprenta asupra noastra.

La finalul perioadei am lansat online un sondaj despre impactul izolarii asupra stilului nostru de viata si am primit 300 de raspunsuri, pe care le-am sintetizat in acest articol – https://www.superfit.ro/cat-de-mult-ne-a-schimbat-izolarea-rezultatele-studiului-nostru/

Acum ca am depasit perioada critica, e timpul sa ne revenim la normal. Acesta a fost subiectul “fierbinte” al ultimelor saptamani.

Am sintetizat ideile revenirii dupa izolare in acest interviu acordat la Antena 3:

Am stat de vorba cu Alex Ghica in podcastul sau despre provocarile pe care le-am avut pe durata izolarii, atat in privinta sportului, cat si a nutritiei:

Iar aici o interventie live la Neata cu Razvan si Dani, tot pe tema revenirii dupa izolare:

Si tot in aceasta idee, puteti sa urmariti aici interviul meu in emisiunea “Tinerete fara batranete” de la Digi, unde am discutat despre practicarea sportului fara riscuri – https://www.digi24.ro/emisiuni/tinerete-fara-batranete/tinerete-fara-batranete-30-mai-17-30-1315607 (inregistrarea este facuta inainte de izolare, insa subiectul este mereu de actualitate)

De asemenea, puteti sa cititi si acest articol – https://www.superfit.ro/cum-sa-ti-reintri-in-forma-dupa-izolare/

Ne-am bucurat sa constatam ca oamenii sunt dornici sa isi revina rapid dupa izolare, asa ca pe 18 mai am redeschis Centrul Superfit si deja avem o multime de solicitari. Daca ai nevoie de ajutorul nostru, vino sa incepi programele noastre de nutritie, miscare si recuperare medicala!




Acest articol a fost vizualizat de 1.313 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.