Angajament de slabit la inceput de an :)

slabire cu nutritionist la matinall tvr1
ian. 16, 2020 | 0 comments | Serban Damian, Superfit, anca bejan, dieta minune, dorin chiotea, ecuatia slabirii, nutritionist

Zilele trecute am avut inca o transmisiune live de la Centrul Superfit, de aceasta data pentru matinalul TVR1. In paranteza fie spus, este fascinant ca in zilele noastre se poate face o transmisiune live la tv, cu ajutorul unui echipament pe care cameramanul il poarta intr-un rucscel si nu mai e nevoie de o intreaga duba plina cu echipament.

I-am avut in clinica pe Dorin Chiotea, efervescentul reporter de la TVR, genul “one man show” si pe actrita Anca Bejan, care are in spate o poveste impresionanta de transformare corporala – o scadere in greutate de la 120 kg la 60 kg. Acum cand te uiti la ea, nu ai cum sa iti imaginezi ca a fost candva la asemenea greutate. Ea si-a gasit drumul catre o greutate normala mancand cu strictete la ore fixe, iar despre asta a povestit in cartea ei “Dieta Minune”. Stiti bine ca eu nu cred in minuni, si mai ales in diete miraculoase, insa pentru Anca, aceasta dieta a fost o minune (sau minunata :D), asa ca e dreptul ei sa o considere asa. Ca un scurt comentariu asupra metodei pe care ea a folosit-o: da, e cat de poate de ok sa ai o ritmicitate a meselor, insa nu m-as hazarda sa recomand cuiva ore fixe, pentru ca imi dau seama ca ar fi o mare problema pentru multi. Eu unul stiu sigur ca nu as putea manca la ore fixe, insa imi impun sa mananc ritmic, adica sa existe intervale cat de cat egale intre mese.

Nu am reusit sa discutam prea multe in aceasta interventie la tv, dar cred ca am reusit sa transmitem cateva idei importante. Puteti urmari mai jos inregistrarea.

De retinut ca Dorin si-a luat un angajament serios in fata natiunii sa scada in greutate. Eu il voi sustine si ii doresc succes!

Intre timp, nu uitati de cartea mea, Ecuatia Slabirii !




Acest articol a fost vizualizat de 1.202 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.