Va invit sa participati la Crosul “Aripi Deschise”, pe 29 octombrie

oct. 07, 2011 | 0 comments | aripi deschise, caritate, cros

Citesti blogul meu? Iti place ce gasesti aici? Daca da, atunci ajuta-ma sa duc la bun sfarsit o actiune de caritate pe care am demarat-o alaturi de asociatia pe care o conduc.

Ro Club Maraton a demarat o campanie umanitara care isi propune  sprijinirea  celor 5.000 de copii internati anual in Sectia de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni. Sunt copii internati cu leucemie, limfoame, talasemie, hepatite  cronice, precum si copii care fac dializa. Sunt copii suferinzi, cu aripile frinte. 

Pentru ei  ne propunem  sa  strangem  suma de 20.000 euro,  in vederea achizitionarii a trei monitoare vitale ce evalueaza pulsul, tensiunea, saturatia de oxigen si determina EKG-ul in timp real, precum si trei sisteme de oxigen.
Pe 29 octombrie vom organiza un cros umanitar in Parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti. Va fi un cros cu peste 500 de participanti, cu probe speciale pentru copii, pentru medici  si pentru supravietuitorii cancerului, dar si cu probe pentru alergatorii care sustin cauza. 

Dorim sa strangem fondurile de care Sectia de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni are urgenta nevoie! Impreuna putem da o sansa la viata copiilor care o pot pierde in orice moment!

Cum ne puteti ajuta


Companiile, organizatiile si institutiile pot deveni sponsori ai campaniei prin:

achizitionarea  unor  seturi de tricouri, cu o valoare cuprinsa intre 500 si 1500 de Euro, care vor fi inscriptionate cu logo-ul companiei, un astfel de tricou urmand a fi purtat la cros de  catre  unul dintre alergatorii Ro Club Maraton;

negocierea de pachete individuale de promovare a numelui companiei pe materialele promotionale  dedicate  campaniei,  luand in considerare suma cu care sunteti interesati sa contribuiti, in situatia in care nu va regasiti in pachetele puse la dispozitie de catre organizatori.

Nota: sumele rezultate din achizitionarea de pachete  deja formate sau prin negocierea de acorduri individuale vor fi virate in contul campaniei  in baza unorcontracte de sponsorizare, incheiate in conditiile Legii nr.  32/1994 privind sponsorizarea. Sustinerea acestei campanii umanitare, prin semnarea unui contract de sponsorizare, inseamna directionarea in conformitate cu prevederile Codului Fiscal, a 20% din impozitul pe profit datorat statului, in limita a 3 la mie din cifra de afaceri, fara vreo cheltuiala adiacentapentru sponsor. 
Individual poti sustine campania:

alergand alaturi de noi la cros. Taxa de participare modica pe care o vei plati va constitui o donatie in contul campaniei;

ajutand ca voluntar la organizarea crosului. Noi toti facem aceasta campanie pe baza de voluntariat. Ajuta-ne cu tot ce poti in functie de timpul si abilitatile de care dispui la promovarea campaniei sau la locul de desfasurare a crosului;

achizitionand un tricou. Chiar daca nu poti sa fii alaturi de noi prin alergare, poti sa sustii aceasta campanie cumparand un tricou inscriptionat  pe fata cu logo-urile “42 pentru o sansa” si Ro Club Maraton. Purtand tricoul vei raspandi mesajul campaniei, aratand tuturor ca esti alaturi de noi in aceasta campanie.

–  donand in conturile destinate acestei campanii deschise de catre Asociatia Ro Club Maraton.


Parteneriate media

Publicatiile, radiourile, televiziunile si bloggerii pot sustine campania devenind  parteneri media. In baza unui contract de parteneriat media vom stabili modalitatile siconditiile de promovare reciproca.

Mai multe detalii pe http://42pentruosansa.ro/aripideschise/
Acest articol a fost vizualizat de 825 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.