Principii de dieta si exercitiu fizic pentru scadere in greutate

iul. 06, 2012 | 0 comments | Obezitate, greutate, miscare, program, scadere

Ca sa ai rezultate atunci cand iti propui sa scazi in greutate, trebuie sa urmezi un program bine pus la punct, care sa fie alcatuit pe baza unor principii corecte. De cele mai multe ori, oamenii nu procedeaza asa, ci incep complet haotic, improvizand, incercand tot felul de lucruri de care au auzit de la x sau y sau au citit pe net… Iar rezultatul este un mare esec. Este foarte interesant sa vezi reactia lor atunci cand intra intr-un program corect, care nu numai ca le simplifica viata, dar functioneaza inca din prima clipa si le aduce satisfactii rapide.

Va prezint in continuare cateva idei privind alcatuirea unui program de miscare si regim alimentar, pentru reducerea greutatii corporale:

 Fara legatura cu subiectul, ieri am nimerit din greseala pe un post unde se difuzeaza o emisiune in care vin toti retardatii sa se certe pe tot felul de rahaturi (nu e vorba de Ponta si Basescu 😀 ). Acolo, un pretins nutritionist, care era prezentat drept  “celebrul” se balacarea cu o pitipoanca siliconata, pe teme de slabire (cica). Ma intreb cat de jos se pot cobori unii oameni…? Respectivul “celebru” are totusi o diploma de medic, dar la capitolul decenta sta foarte rau. Dar se pare ca genul asta de mahalagism prinde foarte bine si creste rata de popularitate, asa ca unii aleg sa se compromita in mod voluntar. Mi-e foarte scarba de astfel de oameni. Si inca o remarca – am constatat ca periodic mai apare cate un “celebru” sau “nutritionistul vedetelor” sau alte titluri pompoase, insa lipsite de orice substanta, care promoveaza dieta keto. Il asteptam cu interes pe urmasul lui Andronache sa reinvie dieta pe grupe de sange si sa ii dea o replica dura acestui “celebru” 😀

Intre timp, noi sa ne vedem de ale noastre. Circul e din partea casei 😀




Acest articol a fost vizualizat de 1.006 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.