M-am saturat

sept. 20, 2007 | 0 comments |

M-am saturat de toti tzaranii si tzoparlanii care populeaza Bucurestiul asta. Cand eram in liceu aveam un termen pentru ei “ghertzoi”.

Azi veneam linistit spre casa si trec pe langa un tzaran de vreo 20 de ani care manca o banana (sta-i-ar in gat). O termina si ce crezi ca face cu coaja? O arunca dezinvolt in spatiul verde. LANGA BLOCUL MEU. IN CARTIERUL MEU. IN ORASUL MEU. Am simtit ca turbez, mai ales ca la 2 metri de el era un cos de gunoi.

Ce ai fi facut in situatia asta?

Eu am zis spre el “foarte frumos…” si mi-am luat in replica niste “..ula” si “..uie”, cat sa imi ajunga o buna perioada de timp. Sa ma intorc sa ma bat cu el? Nu sunt genul si oricum cred ca mi-o furam. Sa ma duc la el si sa-i explic ca aici nu e la ma-sa, langa grajdul de porci, in satul Tzoparlanii din Vale? Sau sa caut politzaiul sau gardianul public? Apropo, gardieni publici n-am mai vazut sa existe…

E foarte frustrant, pentru ca cel putin in sectorul 3 lucrurile s-au schimbat mult. Primarul Negoitza merita toata admiratia (nu am “culoare” politica, in caz ca se intreaba cineva… si nici nu ma intereseaza). In anii care au trecut de la alegeri, fatza sectorului s-a schimbat radical. Am vazut transformari concrete, in lucruri care ma privesc direct ca cetatzean. Si vine tzoapa de la coada vacii sa imi murdareasca mie orasul. Mamicutza lui… Ce lopetzi in fatza ar fi meritat. Sau macar o amenda usturatoare.




Acest articol a fost vizualizat de 1.076 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.