Gustari cu adevarat sanatoase

nov. 01, 2013 | 1 comment | batoane, calitate, nutribon, nutritionist, yoli

Vreau sa va fac o recomandare. Nu e vorba de nicio campanie, nu m-a rugat nimeni sa scriu despre asta, insa consider ca e important sa aflati si voi despre acest produs romanesc, pe care eu il consider perfect ca gustare sanatoasa sau ca desert.

Am descoperit aceste batoane in urma cu cateva saptamani, la un congres unde firma Nutribon avea stand si mi-am comandat cate o cutie din fiecare. M-a convins gustul placut, specificatiile nutritionale si nu in ultimul rand faptul ca au girul profesorului Nicolae Hancu. In plus sunt produse 100% romanesti, iar eu sunt adeptul ideii de a sustine producatorii autohtoni, alegand marfa acestora.

De multe ori sunt intrebat daca sunt importante gustarile intre mese si ce ar trebui sa consumam in astfel de momente. Din experienta mea, o masa intermediara de 100-200 kcal intre cele trei mese principale, te scapa de multe probleme, in special atunci cand urmezi un program de scadere in greutate – cel mai important beneficiu fiind atenuarea senzatiei de foame, care te face sa dai iama in mancare la mesele principale. Astfel de batoane reprezinta o gustare potrivita: nu au decat 131 kcal, sunt facute din fructe, samburi si seminte diverse, cereale si mirodenii, asa cum este scortisoara, au indice glicemic redus, au un gust placut, sunt usor de transportat si sunt surse excelente de micronutrienti. Gasiti o multime de informatii interesante pe siteul lor http://www.nutribon.ro/

Eu le consider potrivite si pentru sportivi si chiar am inceput sa le consum inainte de antrenamente, cam cu 45-30 de minute inainte, astfel incat sa aiba timp sa se digere si sa beneficiez de energia eliberata chiar in timpul antrenamentului. De asemenea, pot fi potrivite si dupa antrenament sau concurs, pentru refacerea depozitelor de glicogen.

Pentru copii exista batoanele Yoli, care in principiu au aceleasi ingrediente, dar au o formula adaptata necesitatilor celor mici.

10 Like



Acest articol a fost vizualizat de 1.203 ori.

Related Posts

Comments (1)

  1. Olivia
    ianuarie 06, 2014

    Am stat si m-am gandit cateva minute dupa ce am citit daca le-am vazut pe undeva la vanzare, bine ca am intrat pe site-ul lor si am vazut exact unde le gasesc. Neaparat trebuie sa le incerc:)

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.