Muscle & Fitness

sept. 07, 2007 | 4 comments |

Cu multi ani in urma mi se parea ca l-am prins pe Dumnezeu de un picior daca faceam rost de un exemplar din Muscle & Fitness, Men’s Health, Ironman… Apoi au venit timpuri mai bune, cu posibilitati mai mari si am reusit sa-mi fac abonamente la unele dintre ele, dar uite ca azi exista variantele in limba romana si asta este un motiv de bucurie, indiferent daca e vorba de concurenta.

M-am bucurat sa gasesc la tarabe revista Muscle & Fitness in limba romana. Era timpul sa apara. Florin Preduchin, cel care ani de zile a scos revista Flex in romaneste, a decis sa aduca in tara M&F, o revista mult mai accesibila publicului larg. Flex-ul era o revista interesanta, dar cam prea tehnica, iar asta limita adresabilitatea. M&F-ul de fatza arata ok (se poate si mai bine la nivel de tiparitura, dar nu vreau sa caut nod in papura… mai ales ca fatza de fostul Flex, diferenta este uriasa). Primul numar este un “Arnold special” si mi se pare normal, atat timp cat Arnold a fost vedeta numarul 1 a culturismului mondial si a trustului Weider, in particular. N-am apucat sa o citesc inca, doar am rasfoit-o, iar impresia este pozitiva. Am citit doar editorialul d-lui Preduchin (Pagina lui Florin), care mi-a lasat un gust destul de amar, pentru ca din primul numar dinsul se repede sa plateasca niste “politze”, gest care nu se potriveste cu pozitia sa. Asta e parerea mea. Nu imi pot imagina, de exemplu, pe Razvan Spiridon, care din pozitia de redactor-sef sa se apuce sa dea in X sau Y (direct sau voalat), doar ca sa se razbune pentru cine-stie-ce neintelegeri din trecut. Eu consider ca o atitudine pozitiva si constructiva atrage dupa sine succes si recunoastere si pana la urma tine de fair-play.

Lasand la o parte asta, ma bucur ca revista a aparut, pentru ca este un castig pentru cei pasionati de “tras de fiare”.

mf.jpg




Acest articol a fost vizualizat de 1.140 ori.

Related Posts

Comments (4)

  1. Florin Preduchin
    septembrie 29, 2007

    Stimate Domnule Serban Damian,

    In primul rind as vrea sa va multumesc pentru ceea ce ati scris in legatura cu aparitia revistei MUSCLE & FITNESS.
    De asemeni, multumesc site-ului concurentei ca a permis publicarea comentariului si a copertii revistei. Aceasta reflecta relatiile civilizate in care suntem.
    In ceea ce priveste editorialul meu, nu este vorba de nici un fel de razbunare pentru ca, daca va referiti la Petrica, relatia mea cu el este excelenta. Nici eu, nici el, nu putem uita ceea ce ne-a legat atitia ani, anii de antrenamente impreuna si pregatirea impreuna a atitor concursuri in care a fost cistigator. Nu el este autorul criticilor din carte. De alfel, cred ca daca el ar fi citit inainte toate materialele probabil ca nu ar fi fost atitea greseli.
    A fost numai o reactie fata de o critica ce reprezinta singura opinie personala din intreaga carte.
    Si, pentru ca am abordat subiectul cartilor, trebuie sa spun aici ca “SUPER FIT”, cartea pe care ati scris-o Dumneavoastra, este cea mai buna lucrare despre culturism din ceea ce a aparut pina acum in Romania. Desi tirziu, va felicit si va multumesc pentru exemplarul trimis.
    Cu deosebita stima,

    Florin Preduchin

  2. Serban
    septembrie 29, 2007

    Stimate domnule Preduchin,

    Ma bucur ca nu v-am suparat cu comentariul meu in legatura cu editorialul. Am simtit nevoia sa spun acele cuvinte pentru ca va apreciez pentru tot ce ati facut pentru culturism si fitness si pentru ca eu cred cu tarie in atitudinea pozitiva si constructiva. Sunt convins ca si dvs. sunteti tot in aceasta zona, pentru ca altfel nu at fi avut atatea realizari.

    Va multumesc foarte mult pentru aprecierile legate de cartea mea si va doresc mult succes in publicarea revistei si in tot ceea ce intreprindeti.

    Cu prietenie,

    Serban Damian

  3. mizgan mihai
    februarie 02, 2008

    Buna ziua ! As vrea sa stiu unde as putea comanda revista Muscle & Fitness si Flex in varianta romaneasca si cam care ar fi pretul lor? Va multumesc

  4. Serban
    februarie 02, 2008

    Vezi aici – http://www.weider.ro

    Probabil ca se pot face abonamente si la posta, insa cele mai corecte informatii le poti primi de la cei care o editeaza.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.