Revista “Alerg”, numarul 3

mai 13, 2011 | 0 comments | alerg, marian chiriac, revista

Ecomarathon nu a venit cu mainile goale, ci cu un nou numar din revista Alerg, singura publicatie din Romania dedicata alergarii ca sport de masa. Aceasta revista apare datorita eforturilor si dedicatiei unui om indragostit in aceeasi masura de alergare si de publicistica, Marian Chiriac. “Alerg” arata foarte bine si contine o multime de articole interesante. Sunt foarte bucuros ca fac parte din echipa editoriala a acestei reviste.

Din sumarul acestui numar amintesc:

– DOSAR: Chiar ajuta alergarea la slabit? Cateva reguli de baza pentru un raport optim intre efortul fizic, dieta si slabire. Dosarul include o prezentare a colegului nostru de club, Melcul Vijelios si un text de specialitate scris de mine

– EXEMPLU: Un maratonist cu business plan. Pe unde mai vrea sa alerge Andrei Rosu.

– ECOMARATHON: Provocatoarea cursa a trifoiului verde. Totul despre EcoMarathon: organizatori, traseu, istoric. Plus un interviu cu castigatorul ambelor editii de pana acum, Viorel Palici.

– PORTRET: Seniorul alergarii montane romanesti. La 72 de ani, domnul Cristian Chiurlea este alergator de maratoane montane, inclusiv extreme si ramane un model pentru oricine.

– ARTA FUGII: Ce se mai cara pe la maratoane!

– PROFIL: Din Tara Soarelui Rasare. Informatii inedite despre Hiroko Ogawa, o japoneza ce nu rateaza nicio competitie din Romania.

Toti membrii Ro Club Maraton primesc in mod gratuit aceasta revista.

Pentru informatii suplimentare, vizitati www.alerg.ro sau scrieti lui Marian Chiriac pe adresa maricu13[at]gmail.com




Acest articol a fost vizualizat de 857 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.