Hai sa alergam in Tineretului!

mart. 18, 2009 | 0 comments | alergare

Membrii Ro Club Maraton, alaturi de partenerii sai: 121.ro (Comunitatea online a femeilor senzationale), Men’s Health (Revista de lifestyle pentru barbati), producatorul de suplimente nutritive pentru sportivi Sponser si producatorul bauturii de rehidratare Gatorade, te asteapta duminica 22 martie 2009, in Parcul Tineretului, pentru a alerga impreuna, incepand cu ora 10.

Nu este o competitie, ci un indemn la miscare pentru sanatate, buna-dispozitie si o ocazie de a cunoaste alti pasionati de alergare.

Chiar daca nu ai mai alergat de mult timp si nu esti in cea mai buna forma, vino alaturi de noi. Vom marca impreuna inceputul unui nou sezon de antrenamente si concursuri pentru amatori, iar Ro Club Maraton te va incuraja si sustine sa reiei un stil de viata activ.

Vom alerga o prima tura in jurul lacului din Parcul Tineretului (aprox. 3 km) intr-un ritm confortabil pentru toata lumea. Cei care nu sunt obisnuiti cu alergarea vor fi indrumati de catre membrii Ro Club Maraton sa alterneze perioadele de alergare cu mersul lejer.

Aceasta actiune este destinata in primul rand amatorilor, indiferent de nivelul lor de pregatire fizica.

La final, fiecare alergator va primi o diploma de participare, reviste Men’s Health, bauturi de rehidratare din partea Gatorade, un minighid de nutritie sportiva, materiale informative din partea Ro Club Maraton. De asemenea, va avea loc o tombola la care poti castiga suplimente nutritive oferite de firma Sponser.

Asadar, duminica 22 martie, incepind cu ora 9 dimineata, te asteptam pe platoul din fata Salii Polivalente. Toti participantii sunt rugati sa se inscrie pe listele oferite de organizatori, pentru a primi la final diplome de participare. Inainte de antrenamentul propriu-zis vom face impreuna o incalzire, iar alergarea va incepe la ora 10. Actiunea va avea loc indiferent de conditiile meteo din ziua respectiva.

Serban Damian

Presedinte Ro Club Maraton

http://www.maraton.info.ro/html/alergare_grup_22_03_2009.html
Acest articol a fost vizualizat de 840 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.