Si cum spuneam…

iul. 08, 2009 | 0 comments |

As vrea sa am mai mult timp ca sa pot scrie si pe acest blog, ca si pe nutritionist.info.ro.

Dar uite ca nu prea am. Nu e vorba neaparat de timpul fizic pentru a clampani la tastatura (asa cum fac acum), pentru ca asta s-ar mai gasi, ci timpul pentru a gandi si a scrie niste chestii cat de cat interesante. Nu e vorba ca nu am despre ce scrie. Subiecte se gasesc din plin. Uneori mai intru pe blogurile altora si sunt fascinat de cei care scriu in fiecare zi, exploatand orice subiectel oarecare.

In fine…

Deci, ce am mai facut?

Ramasesem la aniversarea de un an a clubului. Pai, in linii mari, a iesit bine. Aici puteti vedea niste poze. N-a fost chiar atat de multa lume pe cat ma asteptam, ba chiar pot sa zic ca am fost usor dezamagit, pentru ca am avut destul de multa publicitate. Evenimentul nostru a fost “lipit” de unul organizat de HelpNet si Ce se intampla doctore?, asa ca expunere a existat. Mai mult decat atat, am produs si noi niste fluturasi pe care i-am dat pe stadion si prin parcuri. Cu toate acestea, prezenta nu a fost grozava. Totusi noi ne-am bucurat sa ne adunam si sa sarbatorim. Au venit destul de multi din club, asa ca atmosfera a fost misto. Ma bucur ca acest club tinde sa ia din ce in ce mai multa amploare.

Cu o saptamana inainte am fost invitat de catre HelpNet si CSID la actiunea lor din Herastrau, unde eu am jucat “rolul” nutritionistului, stand de vorba cu oamenii, pe probleme de nutritie. Am facut un tur de forta si am vazut cateva sute de oameni in cateva ore, ceea ce a fost destul de obositor (si cam neproductiv, pentru ca n-ai ce sa spui unui om in 30 de secunde).

In ordine cronologica a urmat semimaratonul Tusnad, dar despre care o sa povestesc mai pe larg, fiindca a fost un concurs misto si sunt multe de spus. In paranteza – clubul a ajuns la 70 de membri in urma acestui concurs. Posibil sa atingem suta pana la sfarsitul anului.

Ca noutate pe plan profesional – mai nou ma vedeti si la Observatorul de dimineata la Antena 1, nu numai la ProTv la CSID.




Acest articol a fost vizualizat de 774 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.