Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Andrei87
ianuarie 08, 2009Din pacate nenorocitii pun nitriti si nitrati in kaizer, cica altfel nu ar rezista luni intregi. Asta in cazul fericit in care nu are si stimulator de gust…
admin
ianuarie 08, 2009In acest caz poti opta pentru carne proaspata. Dar ce te faci, ca si puii, vitele si porcii mananca hrana procesata, in care Dumnezeu-stie ce a fost pus (vezi cazul cu porcii din Irlanda, contaminati cu dioxina).
Andrei87
ianuarie 08, 2009Pai am de ales intre carne proaspata, ea fiind cum ai zis tu, totusi o idee mai buna d.p.d.v. al continutului fata de kaizer, si kaizer care are avantajul ca nu necesita timp de preparare.
Daca ai bani iti iei vanat dar sa nu vorbim de SF-uri aici.. 😀
admin
ianuarie 08, 2009De acord cu tine.
Ideea mea de baza, pe care o transmit si celor cu care lucrez este sa nu incercam sa fim excesiv de “puritani”. Nu avem cum sa traim asa cum “ar trebui”. Asta e lumea noastra, asta e timpul nostru. Important este sa nu exageram.