McDiet

iun. 24, 2008 | 0 comments | Mc Donald's, Slabire, dieta

Citeam pe net despre un american devenit celebru pentru ca a slabit vreo 40 de kilograme consumand numai mancare de la McDonald’s… un fel de experiment pe dos fatza de cel din filmul SuperSize Me, in care un alt american nebun si-a propus sa manance timp de o luna numai la McD si sa vada ce se intampla. In mod evident, s-a ingrasat cateva kilograme, analizele lui au luat-o razna si cred ca s-a saturat pe viata de hamburgeri si cartofi prajiti.

In cazul lui Chris Coleson de 42 de ani, “regimul McD” a functionat… asa cum functioneaza orice regim extrem hipocaloric – dai jos kilograme. Chiar multe.

Acum sa nu dati buzna in McDonald’s, pentru ca nu asta e solutia. Americanul respectiv si-a alcatuit el un meniu format din salata, un hamburger si alte cateva chestii, care impreuna adunau vreo 1200-1400 kcal. La dimensiunile lui (140 kg), reducerea era foarte drastica, asa ca a slabit fara drept de apel. Interesant este ce va face in continuare, ca doar nu o sa manance toata viata de la McD.

Realitatea este ca cele mai multe fast-food-uri in genul McD vand 90% preparate cu concentratie calorica mare. Printre acestea mai dai si peste o salata, un fruct… Trebuie insa sa ai o vointa foarte puternica incat sa rezisti tentatiilor, ofertelor, mirosului etc. Asa ca, cea mai buna atitudine este sa le ocoliti cu grija, mai ales atunci cand va este foarte foame si capacitatea de a discerne este intunecata de instinctul primar de hranire.




Acest articol a fost vizualizat de 807 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.