Back in bussines

nov. 21, 2007 | 0 comments |

Luni plangeam ca e vreme de rahat si uite ca m-a auzit “Sefu” si mi-a dat doua zile superbe. Ieri am mers totusi la sala si am bagat cateva circuite de forta si vreo 20 de minute de mers in panta (pe banda), insa astazi n-am rezistat tentatiei si am iesit la alergat. La stadion era puzderie de jandarmi, probabil o fi vreun meci, asa ca a trebuit sa ma reorientez spre alta locatie – parcul IOR. Singura problema a fost noroiul, dar mi-am facut botezul noilor “adidasi”. M-am simtit extraordinar. So, I’m back in bussines!

Ma uitam ce potential grozav are parcul asta. Daca primaria ar investi niste bani, ar putea sa il faca extraordinar de frumos. In schimb, banii se duc pe schimbat bordurile, actiune fara nicio logica (decat cea a comisioanelor intrate in buzunarul cui trebuie…). Strada mea e in reparatii de vreo luna – misiunea principala fiind schimbarea bordurilor. Cele vechi nu aveau absolut nimic. Ce ma intriga este faptul ca trotuarele au fost lasate in pace, desi sunt bucati intregi unde arata ca naiba… Poate ca le vor face la sfarsit, dar ma indoiesc. Eram incantat de primarul Negoita, care intr-adevar a facut o multime de lucruri bune in sectorul 3, dar m-a dezamagit cu treaba asta cu strada. Sau poate ca nu primaria de sector se ocupa cu strazile… nu stiu.

Revenind la Parcul IOR (Al. Ioan Cuza, mai nou) – pentru cei din zona este o adevarata binecuvantare. Doar ca arata neingrijit. Aleile s-au degradat in timp, apa este murdara si plina de plante… se poate mult mai mult. Am observat ca (in sfarsit) au demolat toate localurile construite pe domeniul public. Imi pare rau doar de Brown Sugar, unde era foarte placut si arata chiar ok.




Acest articol a fost vizualizat de 705 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.