Da jos burta! 2013 la final. Castigatorul are 11,5 kg mai putin.

iun. 19, 2013 | 0 comments | Men's Health, Slabire, concurs, da jos burta, nutritionist

Editia 2013 a fost una dintre cele mai reusite editii ale acestui concurs, care mie imi este foarte drag pentru ca am fost parte din el, ca specialist, inca de la prima editie. Grupul s-a inchegat foarte bine si am avut parte numai de oameni ok, care s-au tinut de treaba si in consecinta au avut rezultate foarte bune. Media scaderii in greutate a fost undeva pe la 7-8 kg, cu un minim de 4 kg (ceea ce este absolut ok pentru o luna) si un maxim de 11,5 kg. “Titlul” i-a revenit lui Gabriel Necula, care a coborat de la 97 la 85,5 kg si si-a redus procentul de grasime de la 33% la 22%.

Eu le-am asigurat partea de consiliere nutritionala. M-am bucurat sa constat ca au acceptat cu usurinta solutiile propuse de mine si le-au aplicat corect. A contat foarte mult faptul ca au avut sprijinul antrenorilor de la Sky Wellness, unde unii dintre ei au mers chiar zilnic.

Concursul acesta este important pentru ca demonstreaza ca SE POATE.  E nevoie doar de vointa si de organizare. Pentru acesti oameni, Da jos burta! a fost o sansa si trebuie sa profite in continuare de ea. Sper sa ii vad peste un timp ajunsi la greutatea normala.

Felicitari tuturor!

Daca vreti sa aflati mai multe despre ei, urmariti acest material:

“Podiumul”:

O parte dintre concurenti alaturi de “echipa tehnica”:

10 Like



Acest articol a fost vizualizat de 1.384 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.