O noua editie “Da jos burta!”

mai 18, 2013 | 0 comments | Men's Health, Obezitate, Slabire, concurs, da jos burta

Ca in fiecare an, aceasta perioada inseamna concursul “Da jos burta!”, pe care revista Men’s Health il organizeaza inca din primul an.

Anul acesta MH a implinit opt ani de existenta! Ma mandresc cu faptul ca sunt alaturi de aceasta revista inca de la primul numar. Practic sunt cel mai vechi om de la MH, chiar daca doar ca si colaborator extern. Cu exceptia unei editii “Da jos burta!”, cand n-am putut participa, la toate celelalte am contribuit la buna desfasurare, in calitatea mea de nutritionist. Am vazut o multime de concurenti slabind spectaculos, cu unii tin in continuare legatura, ba chiar unii mi-au devenit buni prieteni.

Concursul are mare succes – sta dovada faptul ca se inscriu atat de multi barbati care vor sa slabeasca. Anul acesta, 12 barbati tineri vor avea ocazia sa scape de burta (si de multe kilograme), iar unul dintre ei va pleca acasa si cu o banda de alergat performanta.

Vor face 3 antrenamente pe saptamana la Sky Wellness, analize la Medlife si nutritie la Superfit. In plus, vor consuma gustari de la Herbalife, intre mesele principale.

Ideea de la care pornim este aceea ca exista o sansa reala sa ajungi la o forma fizica decenta sau chiar foarte buna, indiferent de unde pornesti, daca esti ocupat, daca n-ai mai facut sport de mult sau daca meniul tau actual este format din shaorma si pizza.

Unii reusesc sa faca aceasta schimbare. Altii nu. Noi nu ii fortam, ci doar le aratam drumul corect si ii sustinem. Ca la toate editiile pana acum, eu imi iau angajamentul in fata lor ca ii voi ajuta pe termen lung, nu doar in luna de concurs, ei doar trebuie sa imi solicite acest lucru, adica sa vad interes si perseverenta. In fond, nimeni altcineva in afara lor nu poate sa faca schimbarea.

Le tin pumnii si o sa revin cu rezultatele peste o luna.




Acest articol a fost vizualizat de 1.206 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.