Ultimate Mudness 2014 – marea innoroire

apr. 08, 2014 | 0 comments | alergare, concurs, noroi, ultimate mudness

Duminica am schimbat registrul si am mers la un concurs mai atipic: Ultimate Mudness.

Habar nu aveam ce ma asteapta. Si de fapt, putina lume a stiut acest lucru, pentru ca pe site nu au fost date detalii. Era vorba doar de un circuit cu obstacole. Cum mi-a placut le nebunie experienta de anul trecut, Apollo’s Day (dar care a fost cu totul altceva si organizat de alta asociatie), am zis ca e cazul sa incerc si aceasta provocare.

Concursul a avut loc intr-o padure de langa Mogosoaia. Nu stiu cum s-a nimerit, dar a fost un week-end friguros, ratacit intre niste zile calduroase. Cam neplacut, tinand cont ca a trebuit sa intram in tot felul de noroaie si balti.

Pe scurt, concursul a constat intr-o alergare de 5 km, in care am avut vreo 10 obstacole. Aparent, nu parea sa fie foarte dificil, insa in realitate totul a fost foarte intens. N-au fost prea multi concurenti din zona alergarii, ci mai curand de prin salile de forta si cross-fit. Cu toate acestea, a castigat un alergator, Cristian Lutic. In plus, cei din plutonul fruntas au fost cei care aveau totusi ceva legatura cu alergarea, pentru ca intr-un astfel de concurs degeaba ai brandu’ gros, daca abia alergi…

 A trebuit sa ne taram prin noroi, pe sub retele de cabluri, sa trecem prin gropi pe jumatate pline cu noroi (asta a fost crunta), sa alergam prin anvelope, sa sarim peste paravane de 2 metri, apoi sa trecem peste o groapa plina cu apa si noroi, cu ajutorul unui grilaj suspendat (sau direct prin apa, pentru cei care nu se puteau tine de grilaj), sa urcam pe baloti de paie si la final sa trecem peste un parapet de 3 metri, cu ajutorul unor franghii. Per total, greu. Daca nu ai antrenament specific, pentru un orasean ca mine, este o provocare serioasa, in ciuda antrenamentelor pe care le fac la sala sau la alergare.

Cu toate ca a fost greu, ca m-am murdarit in ultimul hal (desi in poze poate nu se vede asta), ca a fost destul de frig, m-am distrat foarte tare si abia astept sa mai particip la asa ceva.

ultimate-mudness-6

ultimate-mudness-1

ultimate-mudness-2

ultimate-mudness-5

ultimate-mudness-7

ultimate-mudness-4

ultimate-mudness-8

ultimate-mudness-9

ultimate-mudness-11

 ultimate-mudness-10

ultimate-mudness-13

ultimate-mudness-3

Veselie maxima dupa concurs 🙂 Ce poate fi mai placut decat sa stai intr-o groapa cu noroi!

ultimate-mudness-12

Pozele au fost publicate pe pagina de FB a concursului. Multumesc fotografilor care au stat pe traseu, uitandu-se cu jind la noi cum ne tavalim in noroi 😀

 

14 Like



Acest articol a fost vizualizat de 990 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.