Crosul Casiopeea, impotriva cancerului de san

oct. 17, 2011 | 4 comments | alergare, cancer de san, casiopeea, cros

Duminica, pe o vreme rece (doar 5,5 grade la ora 9 dimineata) am sustinut lupta impotriva cancerului de san alergand la Crosul Casiopeea, in Parcul Tineretului. Lume multa si multi cunoscuti. Startul baietilor s-a dat pe la ora 11, ceea ce a insemnat ca am tremurat de frig cateva ore, insa am profitat de ocazie sa mai impart flyere pentru crosul Aripi Deschise de pe 29 octombrie.

S-a alergat o tura in jurul lacului – traseu destul de rapid, fara prea multe hopuri.

Pe final, m-am simtit urmarit de Conu’ Mila, caruia ii ardea de ras, din cate se vede in poza asta. Eu eram cu ficatul in gat si ma straduiam sa nu mor inainte de linia de sosire.

Aici un exemplu despre cum nu trebuie alergat un cros. Am plecat mult prea tare pentru nivelul meu. Primul kilometru l-am facut in 4 minute. Era clar ca nu pot sa o tin asa. Am fost nevoit sa reduc ritmul la peste 4:30 pe urmatorii doi kilometri, si abia pe ultima jumatate de km am scazut pe la 4:12. Cred ca daca na abtineam pe primul km si nu alergam ca nebunu’, reuseam un ritm constant de 4:10 – 4:20, ceea ce mi-ar fi adus o economie de cateva secunde. Am terminat cei 3,5 km in 15:16.




Acest articol a fost vizualizat de 1.241 ori.

Related Posts

Comments (4)

  1. Nicu Constantinescu
    octombrie 18, 2011

    Serban trebuie sa recunoastem ca nu prea e domeniul nostru. Trebuie sa-ti cunosti potentialul in genul asta de alergare care este mai de viteza. Mie pe ultimii vreo 300 de metrii mi se muiasera gladiolele de tot si parca inotam.

  2. Serban Damian
    octombrie 18, 2011

    Asa e. Atat timp cat ne antrenam specific pentru fond, nu avem cum sa obtinem rezultate pe distante scurte.
    Oricum, fata de acum 2-3 ani, timpii pe care ii obtin acum pe kilometru sunt cu mult mai buni. Inainte nici nu visam sa alerg asa.

  3. STAN VIOREL
    octombrie 18, 2011

    A fost un cros pe cinste am participat cu inca 4 colegi care au fost incantati si fericiti ca au participat la o MARE ALERGARE.

  4. Serban Damian
    octombrie 18, 2011

    Bravo Viorel!

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.