Emisiunea de nutritie sportiva Superfit – noul meu proiect

iul. 18, 2013 | 0 comments | Superfit, calivita, emisiune, nutritionist, proiect, sport total fm

Lansez astazi un nou proiect pe care de mult timp il aveam in minte, insa abia acum am gasit timpul necesar pentru a-l concretiza. Este vorba despre o emisiune radio despre nutritie sportiva.

Experienta mea cu radioul nu este nici pe departe la fel de mare precum cea cu televiziunile, insa toate au un inceput. Am fost de cateva ori la radio, inclusiv la Sport Total FM, postul cu care colaborez la acest proiect, insa totdeauna in calitate de invitat – iata ca acum sunt co-realizator al propriei emisiuni. Imi doresc sa fie un proiect reusit, iar asta inseamna sa gasesc acele informatii legate de domeniul meu profesional, care sa se plieze pe interesul ascultatorilor.

Emisiunea Superfit este realizata impreuna cu Andi Stanescu, realizator de emisiuni radio si se transmite in fiecare vineri la ora 17 la Radio Sport Total  FM, 105,8 FM si pe site www.sptfm.ro, precum si in reluare duminica la ora 11.

Emisiunea este sustinuta de Calivita International, carora le multumesc pentru deschidere si sprijin.

Arhiva emisiunilor va fi disponibila in forma filmata si audio pe www.nutritionist.info.ro/emisiunea-superfit precum si pe www.youtube.ro/SuperfitRo

Emisiunea se adreseaza tuturor celor pasionati de sport, nutritie si stil de viata sanatos. Sunt abordate cu precadere teme legate de nutritia sportivilor, atat amatori, cat si de performanta, dar si teme  diverse legate de sanatate, antrenament, suplimente nutritive.

Puteti interactiona cu mine si Andi pe pagina www.facebook.com/emisiunea.superfit

Voi aprecia orice sfaturi, propuneri, sugestii astfel incat sa putem oferi cele mai interesante informatii.

Impreuna cu Andi Stanescu, de la radio Sport Total FM

15 Like



Acest articol a fost vizualizat de 975 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.