Ce cred oamenii despre o alergare de 24 de ore

mai 25, 2012 | 0 comments | alergare, filmare, strada

Azi am fost “pe teren”, pe post de reporter/cameraman si apoi editor. I-am dat o mana de ajutor lui Gabriel Solomon, prietenul meu care maine va intra intr-o aventura pentru care noi cei din jur avem emotii mai mari decat el. Asa cum povesteam intr-un alt post, va alerga pe banda timp de 24 de ore, ca gest de sustinere a campaniei umanitare “Alergam pentru copii“. Deja campania a adunat 15.000 euro, ceea ce este fantastic, tinand cont ca ea a fost sustinuta practic de doi oameni – Gabi si Oana.

Deci am fost in strada, unde am chestionat oamenii despre ceea ce urmeaza sa faca Gabi. Ce a iesit, vedeti mai jos. Mi-ar fi placut sa spun ca cei din clip au fost primii 5 pe care i-am intalnit si apoi am plecat acasa, insa realitatea este ca a fost chiar dificil sa gasim oameni dispusi sa ne raspunda la aceste 3 intrebari simple si complet neagresive. Probabil ca oamenii se simt intimidati in fata camerei, si in plus este lehamitea asta romaneasca fata de tot ce se intampla in jur… Noi eram insotiti de un echipaj de panotaj mobil, pus la dispozitie de MVCom, firma unui alt prieten si coleg de club, Marian Costache. Am senzatia ca si acel panou urias ii intimida pe oameni, care acum sunt efectiv agresati vizual din toate directiile de mutrele fals zambitoare ale politicienilor care incearca sa ne convinga ca ei sunt “solutia” pentru Bucuresti.

Oricum, a fost o experienta interesanta, care mi-a adus o noua perspectiva asupra meseriei de reporter 😀

Revenind la Gabi si alergarea lui de 24 de ore, maine va invit sa veniti la ora 14 la Baneasa Shopping City, unde se va desfasura evenimentul. Finalul va avea loc fix peste 24 de ore, adica duminica la ora 14. Eu voi merge sa filmez, dar intentionez sa particip si la Kings of Speed, proba de viteza pentru public.

Bafta Gabi!




Acest articol a fost vizualizat de 797 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.