Seminar de nutritie sportiva la Crosul Petrom

sept. 28, 2011 | 0 comments | Nutritie sportiva, petrom, seminar

Crosul Petrom a ajuns la editia 6-a anul acesta. Este un eveniment foarte mare, pentru care se investesc foarte multi bani. Premiile sunt consistente si vine multa lume, inclusiv din tara (atrasi bineinteles de aceste premii). Se alearga o tura in jurul Casei Poporului.

Cred ca am fost la 4 editii pana acum. Este frumos pentru ca de obicei ma intalnesc cu multi prieteni.

Si anul acesta, Ro Club Maraton si Centrul de nutritie Superfit au fost parteneri media ai evenimentului. Ca element de noutate, anul acesta am fost invitat sa sustin un seminar de nutritie. L-am sustinut dupa ce am alergat si eu crosul. L-am terminat in 13 minute si cateva secunde, clasandu-ma cam in prima treime. Poate reuseam sa alerg mai tare, dar am vrut sa imi pastrez energia pentru seminar.

Am ales sa vorbesc despre zona mea preferata, nutritia sportiva si m-am axat pe alergarea pe distante scurte si medii. Am avut o audienta destul de numeroasa, dar ma asteptam ca mai multi colegi de club sa fie interesati de subiect. Am senzatia ca pentru unii sportivi, nutritia e un soi de subiect “pentru fete”, adica zona aia usurica cu diete, alimente ca sa ai tenul frumos bla-bla. Ma deranjat faptul ca a fost foarte mult zgomot de la concertul care avea loc in imediata apropiere, asa ca a trebuit aproape sa strig.

Aici sunt impreuna cu Ilie Rosu, despre care am mai scris aici. A participat la cros cu nelipsitele lui steaguri. Si a castigat o bicicleta la tombola 😀




Acest articol a fost vizualizat de 1.294 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.