O luna fara alergare

dec. 01, 2010 | 0 comments | alergare

Din 2006 de cand am inceput sa alerg si am participat la primul meu semi, alergarea a fost o constanta in viata mea. Probabil ca cele mai lungi pauze pe care l-am facut au fost de 4-5 zile dupa cate un maraton, pentru a-i da corpului o pauza.

Acum insa am facut cea mai lunga pauza de alergare de pana acum – o luna. Practic in toata luna noiembrie, de cand m-am intors de la Maratonul Atena n-am alergat aproape deloc (decat 2 antrenamente chinuite de 4 km, pe care nici nu le pun la socoteala). Piciorul care ma durea si dupa MIB si dupa Atena, m-a obligat sa iau aceasta decizie. Uneori, oricat de frustrant ar fi, trebuie sa faci ce e mai bine, ca sa nu regreti mai tarziu.

Sigur, m-am uitat cu jind pe geam in zilele insorite si nefiresc de calde, dar asta a fost. Totusi nu am stat pe bara. Mi-am facut abonament la sala si am inceput sa inot si sa fac ceva cardio si forta. Ca de fiecare data cand intru in sala, realizez ca de fapt imi lipseste. Mi-e dor sa trag de fiare, asa cum imi este dor acum si sa reiau alergarea. Fiecare forma de antrenament are farmecul ei.

Astazi, cand ma hotarasem sa ies la alergare si sa particip la Crosul “1 Decembrie”, am inghetat instantaneu cand am iesit afara, iar pe geamurile masinii era un strat dur de gheata. Asa ca am renuntat. Voi amana prima alergare si astept sa se mai indrepte vremea.




Acest articol a fost vizualizat de 786 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.