La naiba cu gerul

feb. 18, 2008 | 0 comments |

Cu riscul de a ma repeta: m-am saturat de frig!!! Am facut atatea antrenamente pe temperaturi cu minus de m-am saturat. Partea buna si mai ales imbucuratoare pentru moralul meu este ca am avut puterea sa ma mobilizez de la caldurica placuta din casa spre gerul din parc. Sambata am iesit la o alergare in Tineretului impreuna cu Danut Cernat, care a cam scos untul din mine. Evident ca el a alergat mai incet decat ar fi facut-o, ca altfel nu reuseam sa ma tin dupa el. Am facut 10 km pe acolo intr-un ritm foarte bun pentru mine si mai ales in situatia in care afara era un frig patrunzator. Duminica am avut o filmare lunga, asa ca am evitat sa ies la antrenament, pentru ca de obicei sunt destul de obosit si nu mai reusesc sa ma concentrez bine.
Astazi am reusit sa alerg vreo 9 km prin si pe langa IOR. Din pacate, iar soare cu dinti. Era cam pustiu parcul – doar muncitorii care il reamenajeaza. Apropo de asta, bine ca repara drumurile, dar din cate se vede pe acum, e cam treaba facuta romaneste…
Se uitau muncitorii aia la mine ca la farfurii zburatoare, dar de mult nu mai imi pasa ce crede sau ce zice lumea despre faptul ca alerg. Nu eu sunt anormal, ci cei care ma considera asa.
Una peste alta, softul meteo imi arata ca vremea se incalzeste peste temperatura obisnuita a acestei perioade. Ura!




Acest articol a fost vizualizat de 778 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.