Din nou pacemaker pentru 4 ore 30 minute, la MIB2013

oct. 03, 2013 | 0 comments | Bucuresti, alergare, maraton, pacemaker

Experienta de anul trecut ca pacemaker la Maratonul International Bucuresti mi-a placut atat de mult incat am decis sa o repet si anul acesta. Asadar, ma veti gasi din nou la startul si pe traseul maratonului in postura de pacemaker pentru timpul final de 4 ore si 30 de minute. Ca si anul trecut, voi avea niste baloane agatate de mine, iar in zona de start, fiecare pacemaker va avea un afis mare si vizibil cu timpul asumat, astfel incat sa ne identificati usor, de la bun inceput. Veniti in preajma pacemakerului potrivit inca de la inceput sau daca aveti un target intermediar (sa zicem 4:20), atunci pozitionati-va intre grupurile de pacemakeri.

Pentru 4 ore 30 de minute voi alerga in ritm constant cu 6:22-6:23 pe kilometru. Voi mari putin ritmul inainte de zonele de rehidratare, pentru ca acolo vom pierde cateva secunde si nu vreau sa fim nevoiti sa le recuperam dupa. Ar fi frumos sa ne cunoastem inainte de cursa si sa formam un grup. In timpul cursei nu o sa vorbim prea mult, dar o sa va mai intreb din cand in cand daca sunteti ok. In cazul in care simtiti ca ritmul este prea lent, incercati sa il cresteti, dar nu va hazardati, pentru ca exista riscul sa obtineti in final un timp mai prost daca va consumati energia pe prima jumatate. Daca simtiti ca ritmul impus (de pacemaker) este prea tare, alergati in ritmul vostru. Important este sa terminati cu bine cursa si sa va bucurati de ea.

Vremea se anunta perfecta pentru alergare si presimt ca multa lume isi va depasi recordurile.

Nu uitati sa treceti si pe standul Ro Club Maraton din Expo, incepand de vineri la pranz.

Ro Club Maraton asigura la Maratonul International Bucuresti 2013 pacemakeri pentru 3:30, 3:45, 4:00, 4:15, 4:30 si 4:45 la maraton si 1:30, 1:45, 2:00 si 2:15 la semimaraton.

10 Like

Acest articol a fost vizualizat de 109 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.