Proteinele vegetale în alimentaţia copiilor

iul. 03, 2022 | 0 comments | Nutritie, copii, leguminoase, proteine, vegetale

Principala preocupare a parintilor privind alimentatia bazata pe alimente vegetale este aportul de proteine. In ce masura reusesc acestea sa il acopere?

Proteinele sunt esentiale pentru corpul uman la orice varsta, dar sunt deosebit de importante in perioada copilariei, deoarece atunci se produce cresterea si dezvoltarea rapida a organismului.

Citeste aici tot articolul – https://www.fondation-louisbonduelle.org/ro/2022/06/30/cat-de-utile-sunt-proteinele-de-origine-vegetala-in-alimentatia-copiilor/

In acest clip iti voi vorbi despre principalele surse de proteine vegetale in alimentatia copiilor (si a adultilor)!

Imi face placere sa va vorbesc si despre Fundatia Louis Bonduelle, creata in 2004 de catre Christophe Bonduelle, presedintele Grupului Bonduelle. Aceasta fundatie isi bazeaza actiunile pe expertiza unor oameni de stiinta recunoscuti si s-a angajat sa dea dovada de responsabilitate prin masurarea impactului actiunilor sale asupra evolutiei practicilor alimentare sau a stilurilor de viata si a eficientei acestora.

Misiunea Fundatiei Louis Bonduelle este de a aduce schimbari durabile in ceea ce priveste obiceiurile alimentare, respectand oamenii si planeta. In acest sens, fundatia foloseste comunicarea si cercetarea stiintifica pentru a spori impactul actiunilor sale in domeniu, pentru a face ca alimentatia durabila sa fie mai accesibila, mai disponibila si mai acceptabila.

Afla mai multe informatii despre fundatie pe siteul lor – https://www.fondation-louisbonduelle.org/ro




Acest articol a fost vizualizat de 395 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.