Prevenţie Covid19

mart. 11, 2020 | 1 comment | Superfit, coronavirus, covid19, preventie

La Centrul Medical Superfit, siguranţa pacienţilor noştri este o prioritate permanentă pentru noi!

Folosim în mod curent cele mai eficiente metode de igienizare şi dezinfectare a suprafeţelor şi obiectelor cu care noi şi pacienţii intrăm în contact zi de zi: substanţe biocide aprobate de Ministerul Sănătăţii, produse de curăţare de cea mai bună calitate şi lămpi cu ultraviolete, care distrug rapid germenii de pe mobilier, podele, diverse obiecte.

În felul acesta avem siguranţa că ne putem desfăşura activitatea fără riscuri, chiar şi în această perioadă care impune o grijă suplimentară la aspectele legate de igienă.

Vă adresăm rugămintea să vă spălaţi pe mâini atunci când veniţi în clinica noastră sau să folosiţi gelurile speciale dezinfectante, pe care vi le punem la dispoziţie în fiecare încăpere a clincii.

În situaţia în care prezentaţi simptomele unei răceli sau gripe (tuse, febră, dureri musculare, stare generală alterată), dacă aţi intrat în contact cu o persoană bolnavă sau aţi călătorit recent în zone cu risc, vă rugăm să amânaţi vizita la Superfit până când situaţia va fi sigură.

Urmaţi indicaţiile de siguranţă promovate pe canalele oficiale şi nu uitaţi că un om sănătos, care se alimentează corect, face mişcare, se odihneşte suficient, nu fumează are riscuri mult mai reduse să se îmbolnăvească, iar dacă totuşi acest lucru se întâmplă, forma de boală va fi una blândă, fără urmări.

Echipa Superfit vă doreşte multă sănătate şi ne dorim să depăşim cu bine această perioadă!




Acest articol a fost vizualizat de 1.220 ori.

Related Posts

Comments (1)

  1. Un roman in Canada
    martie 13, 2020

    cel mai bine e sa evitati locurile de interes public cum sunt pietele, mijloacele de transport in comun, scoli, etc. Aici in Canada se pare ca curand o sa lucram cu totii de acasa. Scoala la fiu a trimis o notificare ca va fi inchisa inca 2 saptamani dupa saptamana viitoare de vacanta. Idee buna sa fin mai separati pt o vreme ca sa evitam intinderea virusului.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.