Malnas, Aqua Telluris – o apa cu proprietati terapeutice

mart. 28, 2014 | 0 comments | apa, aqua telluris, malnas, terapeutica

Prin amabilitatea unei agentii de PR am aflat si am si testat un produs despre care vreau sa povestesc putin, pentru ca mi se pare util de avut in vedere, in special pentru cei cu probleme digestive – hiperaciditate gastrica, gastroduodenita cronica, colecistita cronica, infectie cu Helicobacter pylori.

Malnas Aqua Telluris nu este o simpla apa minerala, ci are o compozitie aparte de saruri si minerale, care se gasesc in forma ionica, fiind astfel mai bine absorbite in organism. Apa ajunge la suprafata trecand prin straturi de roci vulcanice, unde se imbogateste cu aceste minerale si tasneste la suprafata sub forma unui izvor artezian, de unde este captata si imbuteliata in niste sticlute speciale de ceramica, evitand astfel orice contact cu exteriorul pana in momentul cand o deschidem acasa. Are un gust destul de special, destul de sarat, poate nu tocmai placut la prima incercare, insa nu trebuie uitat ca este o apa speciala, deci nu o consumam (doar) ca sa ne potolim setea, ci pentru cu totul alte motive (in paranteza fie spus, nici pretul nu este unul care sa ne imbie sa o cumparam doar de sete…).

Pe langa proprietatile terapeutice, produsul in sine arata foarte bine: cutie cu 8 sticlute, fiecare ambalata individual, o eticheta foarte reusita, sticla frumoasa (pe care nu iti vine sa o arunci), catalog si site facute cu profesionalism. Nota 10!

 

apa-malnas

11 Like



Acest articol a fost vizualizat de 1.308 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.