Men’s Health Cover Model 2012

nov. 07, 2012 | 0 comments | Men's Health, barbati, concurs, cover model

Cherchez… the man! Cam asta s-a intamplat marti la semifinala concursului Cover Model organizat de revista Men’s Health, in al carui juriu am avut placerea si onoarea sa ma aflu. Concursul si-a propus sa aleaga un barbat pe care sa il puna pe coperta revistei, in numarul din ianuarie 2013.

Ce inseamna sa fii “barbatul Men’s Health”? Ce atuuri trebuie sa ai pentru ca sa apari pe coperta celei mai importante reviste pentru barbati (din Romania si din lume)?

Evident, aspectul fizic este foarte important. Dar nu este singurul criteriu. Nu am cautat doar “carcase”. Ne intereseaza si “continutul”. Tocmai de aceea, dupa votarea initiala de pe Facebook, din cei vreo 90-100 de barbati inscrisi initial, au ramas 15 in concurs. Dintre acestia, rolul juriului a fost sa selecteze 5, din care publicul il va alege pe castigator. In juriu am fost 9 oameni, care am acordat note participantilor. Am apreciat aspectul fizic, insa in aceeasi masura “povestea”. Pentru ca nu poti sa ai un corp frumos, armonios, musculos, suplu, daca nu ai o disciplina anume, interes pentru un stil de viata sanatos, perseverenta si determinare. Cei alesi pentru finala ne-au dovedit ca au stiut sa exploateze inteligent un potential genetic bun (pentru ca, sa fim cinstiti, este extrem de dificil, daca nu chiar imposibil sa arati ca acesti baieti, daca nu te ajuta si mostenirea genetica). Am avut ocazia sa stam de vorba cu oameni foarte interesanti, placuti, destepti. Dintre cei selectati acum, oricare ar putea sa fie foarte bine urmatoarea coperta MH, pentru ca toti se incadreaza in conceptul de “barbat Men’s Health”, adica preocupat de propria sanatate, de sport, de nutritie, de succes.

Trebuie sa recunosc ca in poza de mai jos am supt putin burta :))

Da, stiu ce ganditi: ce daca au patratzele si muschi definiti, ca oricum nu prea ii ajuta IQ-ul… Invidiosilor! Cei mai multi dintre ei sunt studenti sau absolventi de facultati.

Si filmarea ce a aparut la emisiunea “Neata cu Razvan si Dani

 




Acest articol a fost vizualizat de 1.799 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.