Intalniri cu jurnalistii in campania “5 portii de fructe si legume”

sept. 28, 2012 | 0 comments | 5 portii, adevarul holding, campanie, fegume, fructe, jurnalisti, ringier, sanoma hearst

Zilele trecute am fost invitat la o serie de intalniri cu jurnalistii de la cele mai importante trusturi media – Ringier, Sanoma Hearst si Adevarul Holding. Aceste intalniri au avut loc in cadrul campaniei “5 portii de legume si fructe”, la care iau parte incepand cu luna martie, atunci cand a avut loc lansarea. Campania se desfasoara pe 3 ani (2011 – 2014) si este sustinuta cu fonduri europene. Asa cum ii spune si numele, mesajul este de a consuma (minim) 5 portii de legume si fructe pe zi, fiind de fapt o extensie a campaniei ce se desfasoara in multe tari ale lumii (“5 a day”), fiind fundamentata cu studii OMS.

Sunt extrem de bucuros ca pot sa fac parte din astfel de campanii, care completeaza la un nivel macro munca mea de zi cu zi – lupta “om la om” cu toate obiceiurile alimentare proaste, printre care se numara si consumul insuficient de legume si fructe, fapt constatat si prin studii statistice la nivel national.

Intalnirile cu jurnalistii au fost interesante si interactive. Am primit o multime de intrebari, insa oricum oamenii erau avizati, pentru ca multi dintre ei scriu la reviste de sanatate si au deja o baza de cunostinte in domeniu. Este foarte important sa transmita mai departe informatia din aceasta campanie. Si nu numai. Astfel de campanii nu promoveaza un brand anume, un producator sau interesele cuiva. Si chiar daca ar exista un “sponsor”, pana la urma daca mesajul este “consuma minim 5 portii de fructe si legume pe zi”, are cineva vreo problema cu asta? Daca ar fi sa ducem la extrem teoria conspiratiei, atunci si recomandarea de a consuma 2 litri de lichide pe zi, poate fi suspectata ca a fost comandata de producatorii de apa imbuteliata 😀




Acest articol a fost vizualizat de 870 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.