“Hrana vie”, raw food si alte cruditati la moda

iul. 31, 2011 | 1 comment | crudivor, hrana vie, raw food

Probabil ca raw-vegan-istii sau crudivorii sau cum vreti voi sa le ziceti, daca vor ajunge pe blogul meu, vor crede ca am eu ceva cu ei. Nici pe departe. Fratilor, sau mai bine zis surorilor (ca voi sunteti majoritatea in aceasta zona), n-aveti decat sa mancati cat de crud doriti. E foarte sanatos, parol!

Doar ca nu o sa ma poata convinge nimeni ca 99% dintre cei care se decid sa manance asa, o fac doar pentru ca asa e cool, pentru ca e o moda care vine si trece. Pot sa pun pariu ca toate domnisoarele “crudivore” care tin seminarii si scriu pe bloguri de profil, mai devreme sau mai tarziu vor renunta la acest stil de viata si vor trece la unul clasic.

PENTRU CA NU NE PUTEM NEGA NATURA NOASTRA!

De zeci, poate sute de mii de ani mancam omnivor si preparat termic. Este o realitate. De cand am coborat din copac si am descoperit focul, ne preparam hrana termic. Bineinteles, mancam si alimente crude, insa in niciun caz EXCLUSIV crud.

Asa ca va rog sa ma scuzati, dar e doar o moda.

Parerea mea: e ok sa mancam mai multe alimente crude, e chiar recomandat, tinand cont ca traim o epoca a hiper-procesarii alimentelor, insa hai sa nu exageram in sensul celalalt. Moderatia este intotdeauna elementul cheie al unui regim alimentar optim.

Am mai scris aici despre raw food si in continuare puteti sa vedeti un interviu filmat pentru Antena 1 si un material de la Stirile ProTV:




Acest articol a fost vizualizat de 1.094 ori.

Related Posts

Comments (1)

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.