Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Andrei87
decembrie 06, 2008cred ca singurul lucru pe care ar trebui sa-l spui despre cartofii prajiti e ca trebuie sa dispara din alimentatia noastra 🙂
Serban Damian
decembrie 06, 2008Lucrurile nu trebuie duse la extrem. Un om sanatos poate sa manance din cand in cand si cartofi prajiti, fara sa patzeasca nimic. Conteaza foarte mult cum ii gatesti, astfel incat sa reduci cat mai mult aparitia produsilor cu potential toxic. O sa scriu despre asta.
capilnar razvan
decembrie 23, 2008Buna ziua
Sunt fericitul posesor a doua vase de gatit sanatos de la Tefal : actifry si vitacuisine
Din fericire , le-am cumparat din Germania , ambele costand 248 EUR
Din pacate , instructiunile si cartea de bucate este in germana si olandeza si ma uit la ele ca porcu’ la portocale
Crezi ca poti sa ma ajuti sa am niste retete de gatit pentru noile mele achizitii?
Pentru ca fara ele le-am cumparat degeaba
Multumesc foarte mult
Razvan Capilnar
PS Eventual o persoana de contact de la Tefal pentru ca m-am uitat pe site-ul lor dar vasele nu sunt prezentate
Serban Damian
decembrie 23, 2008Am niste materiale de la Tefal. Daca nu gasesti in alta parte, ti le dau.
Iti dau datele de contact de pe ele – GROUPE SEB ROMANIA, 0213168784, office@ro.groupeseb.com
Cum te intelegi cu aparatele? Merita investitia?
Raluca
mai 14, 2009Buna ziua!
Am si eu o interbare in legatura cu aparatele de gatit cu aburi. Am inteles din mii de articole citite ca plasticul, la temperaturi extreme, produce dioxina. Din cate am observat, in magazin, aparatele au in contact cu alimentele numai plastic. Intrebarea mea este: la temperaturile de gatit, care sunt destul de ridicate, acest plastic nu va elimina dioxina in alimente? Poate acest aparat nu are plastic (nu-mi dau seama bine din fotografii si inca nu l-am vazut pe refturi in magazin) dar in cazul celor care se gasesc acum pe piata, care e riscul intocsicarii mancarii corect gatite cu dioxina?
Va multumesc!
Toate cele bune,
Raluca Mateescu.