Sunt heteropolitan

mai 10, 2008 | 2 comments |

Pana de curand nici nu auzisem acest termen…

Noroc ca sunt un cititor impatimit de Men’s Health, ceea ce va recomand si voua 😉 In ultimul numar din MH puteti citi “Noile reguli ale masculinitatii”, un articol interesant care defineste o categorie de barbati in care consider ca ma regasesc si eu, precum si multi dintre prietenii mei.

Ce este un heteropolitan?

Citez din articol:
“Heteropolitanul tipic are putin peste 30 de ani, sta peste program cel putin odata pe saptamana (deoarece urmareste sa aiba succes in cariera) si, in majoritatea cazurilor, declara ca bautura lui preferata este berea”
Ok. Am aproape 34, stau de multe ori peste program (de fapt, nu am un program fix, insa cred ca muncesc mai mult decat altii care au) si imi place berea (nu stiu ce relevanta are asta, dar o iau ca atare).

“El va cita dragostea si veselia (si nu avantajele materiale) ca elemente esentiale ale unei vieti fericite”.
Absolut de acord. As mai adauga prietenia.

“Mai mult ca sigur, e implicat intr-o relatie monogama de cel putin un an de zile.”
Pentru mine, vreo 8.

“N-are un trecut foarte curat, ba chiar e posibil sa se fi intersectat si cu consumul de droguri, dar acum isi spala pacatele mergand de doua ori pe saptamana la sala de forta.”
Pacatele mele din trecut ar putea fi lenea, sedentarismul, kilogramele in plus… Dar mi le spal – nu mergand la sala, ci alergand (cu 5 maratoane in ultimele 12 luni cred ca deja sunt mantuit…).

In revista mai gasiti un test care va v-a arata daca sunteti sau nu heteropolitan. Eu am obtinut punctaj mare, deci sunt.

Ca ii zice “heteropolitan” sau in alt fel, are mai putina importanta. E vorba de genul pe care il defineste. Consider ca MH-ul este o revista care se adreseaza in principal acestui gen de barbat, mai ales ca toti cei care scriem revista ne putem incadra la aceasta categorie. Abera cineva ca MH-ul este o revista “falsa”, pentru ca nu e scrisa de barbati adevarati – in acceptiunea lui “barbat adevarat” fiind genul care isi pierde vremea prin cluburi, trage de fiare sa faca “brandu” mare si plesneste de incantare cand se uita o gagica la fundul lui…
Ntz. Cititi articolul despre care am vorbit si o sa intelegeti mai bine ce inseamna “barbatul Men’s Health”.




Acest articol a fost vizualizat de 1.072 ori.

Related Posts

Comments (2)

  1. RADU CALIN
    mai 11, 2008

    …5 maratoane in 12 luni ? mi se pare fantastic …cand ai timpa sa te antrenezi ???

    \Vreau sa incerc si eu un maraton dar mi e frica de o asemenea distanta …alerg de veo 2 ani /sala banda / stadion / padure in jur de 6 / 8 km de 4 ori pe saptamana.
    Sunt un fost handbalist semiperformant 1.85 92 kg si alerg sa scap de o burta ce ma deranjeaza de ceva timp…ce antrenament imi recomanzi pt a termina un maraton ? De alimentatie ce mi poti spune ? Dar de burta cum pot scapa mai repede ? Iti scriu din provincie TR SEVERIN

    merci Calin

  2. Serban
    mai 11, 2008

    Salut Calin!

    Nici mie nu imi vine sa cred ca am alergat atatea maratoane, intr-un interval asa scurt. Au venit oarecum de la sine, nu pot sa zic ca m-am fortat sa fac asta. Timp imi gasesc printre alte activitati. E destul de greu, dar atunci cand iti place ceva, faci la un fel si gasesti timp.

    In principiu ar trebui sa masesti treptat distanta alergata la cel putin unul dintre antrenamentele tale saptamanale. Iti propui un maraton peste cateva luni si incepi sa structurezi programul de antrenament astfel incat de la o saptamana la alta sa mai adaugi kilometri in plus. Cam asta ar fi teoria foarte pe scurt. Sunt multe lucruri de spus.
    Iti propun sa intrii pe http://www.maraton.info.ro si sa incepi sa citesti articolele si interviurile, pentru ca vei invata multe. Vino si pe forum, unde putem sa discutam pe larg despre tot ce doresti tu.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.