“Da jos burta”, la final

iun. 13, 2007 | 6 comments |

Am terminat si editia de anul acesta. Cu bine. Nu o sa spun prea multe, fiindca vreau sa va las sa cititi in revista.

Spun doar ca avem doi castigatori – unul dintre ei a dat jos 14 kg pornind de la 118 kg, iar celalalt aproape 9 kg plecand de la 90 kg. Este o evolutie mai mult decat excelenta, la care sincer nu ma asteptam nici eu, in conditiile in care nu s-au infometat, au mers la servici, la cate o petrecere, dar si la antreamente (extrem de constiinciosi).

In poza sunt impreuna cu Vali, Cristi si Radu, trei dintre cei mai buni concurenti din acest an. Mai multe detalii in MH-ul ce o sa apara luna aceasta.

 




Acest articol a fost vizualizat de 959 ori.

Related Posts

Comments (6)

  1. Doru
    iunie 14, 2007

    Pierderea a 14kg intr-o luna este intr-adevar impresionant! Asta inseamna cam 3,5kg/saptamana. Totusi, am citit ca este destul de riscant sa pierzi mai mult de 1,6kg/saptamana (ideal fiind 0,5kg) datorita stresului destul de serios la care este supus organismul. Printre riscuri am inteles ca ar fi acela de aparitie a steatozei hepatice. Este adevarat?

  2. Serban
    iunie 14, 2007

    Nu, din contra (si exista studii in acest sens, cu diete extrem hipocalorice, care au redus gradul de incarcare grasa la nivelul ficatului).
    In principiu, nici eu nu sunt de acord cu un ritm atat de abrupt al scaderii in greutate si nici nu i-am fortat in vreun fel pe concurenti, doar ca sa dau “productie la hectar”. Dietele lor au fost moderat hipocalorice, iar antrenamentele medii ca dificultate. Nu am stat minut cu minut dupa ei sa vad daca respecta regimul, dar ma indoiesc ca s-au infometat doar din dorinta de a castiga.

  3. Doru
    iunie 24, 2007

    Pai cred ca e destul de greu sa pierzi 3,5kg printr-o dieta moderat hipocalorica. Stim cu totii ca 1gr. de grasime are aprox.9cal, deci 1 kg=9000cal. DIn cate am citit s-ar parea ca la metabolizarea unui gram de grasime din propriul organism corpul primeste “net” aprox. 7cal. Deci pe saptamana trebuie sa fi fost un deficit caloric de aprox. 3.500gr x 7cal.=24.500 cal. adica un deficit zilnic de aprox. 3.500cal. ceea ce inseamna o dieta serios (daca nu extrem) hipocalorica. Sunt de acord ca poate 1-2 kg au fost continut intestinal si poate ceva apa insa imi e greu sa-mi explic cum au putut pierde chiar si 12kg in doar o luna, in special printr-o dieta si antrenamente moderate. Au folosit si suplimente pt. slabit ?

  4. Serban
    iunie 27, 2007

    Ai uitat sa iei in calcul si pierderile de masa musculara, care sunt inevitabile, in special atunci cand se pierd brusc atatea kilograme.
    Suplimente nutritive nu au folosit, decat Fitomagra (pentru ca exista un barter cu o farmacie), insa ma indoiesc ca asta a contribuit intr-o masura semnificativa la scaderea in greutate.

  5. Marian
    iulie 06, 2007

    Pai atunci tu care estimezi ca ar fi cantitatea de grasime si muschi pierduta in urma procesului de slabire?

  6. Serban
    iulie 09, 2007

    Gasesti aceste date in ultimul numar din MH.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.