Filmari

mart. 17, 2008 | 3 comments |

Am avut o duminica plina de filmari, ceea ce nu e deloc modul ideal in care iti poti petrece sfarsitul de saptamana, in sensul ca e chiar greu sa stai cocotzat pe un scaun, sa zambesti frumos si sa incerci sa spui lucruri inteligente (sau macar inteligibile), atunci cand e cazul. Seara am picat lat, ceea ce nu mi se intampla nici macar in zilele cu antrenamente grele. Televiziunea este o experienta interesanta, dar totusi este munca. Oricum, multumirea mea cea mare este ca oamenii mei din concurs au slabit frumos si inca sunt foarte motivati. La aceasta editie a trebuit sa facem si prima eliminare, conform regulilor jocului. Totusi, sa nu se inteleaga gresit, eliminarea se refera doar la cursa catre marele premiu (7000 euro), dar nu si din programul propriu-zis – mai concret, cei eliminati vin in continuare la sala, la consultatiile de nutritie si sedintele de psihoterapie. Ar fi fost complet aiurea si neprofesionist sa ii dam afara din program pe motivul ca au slabit cel mai putin, cand tocmai ei au nevoie de mai mult sprijin. In pauza dintre filmari, concurentii au mancat constiincios masa de pranz, adusa de acasa. Foarte frumox!

csid-film.jpg




Acest articol a fost vizualizat de 951 ori.

Related Posts

Comments (3)

  1. Diana Done
    martie 18, 2008

    vai, cat de nesatui parem :)) Din pacate din cauza filmarilor nu am prea putut nici noi sa ne tinem orele de masa asa cum ar fi trebuit.

  2. Serban
    martie 18, 2008

    Nu pareti deloc nesatui. Sunteti niste oameni care respecta ritmicitatea meselor, asa cum trebuie. In mod “normal”, probabil ca ati fi rabdat toata ziua sau ati fi mancat te miri ce si apoi seara ati fi dat iama in frigider. Cam asa se hranesc multi dintre cei care imi vin la cabinet.

  3. Marcel Musat
    martie 24, 2008

    Pfoai …. cata gurile avem ! ! :))

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.