MARATON.INFO.RO

dec. 08, 2007 | 7 comments |

Lansez astazi siteul www.maraton.info.ro – un dar pe care vreau sa il fac de Sarbatori tuturor celor pasionati de alergarea pe lunga distanta.
Imi doresc ca acest site sa fie un loc de intalnire si de informare pentru alergatori, in special pentru maratonisti. Sper ca ei sa nu se limiteze la a fi doar vizitatori, ci sa “puna umarul” la dezvoltarea lui trimitand articole si poze si participand la discutii pe forum.

WWW.MARATON.INFO.RO

maratoninforo.jpg




Acest articol a fost vizualizat de 1.269 ori.

Related Posts

Comments (7)

  1. Sandor_B
    decembrie 11, 2007

    EXCELENT!!!

    Multumim pentru acest adevarat cadou!
    Voi incerca sa contribui macar in FORUM cu informatii/sugestii/pareri si… probabil ca voi repeta unele ganduri exprimate deja aici, in comentariile de pe Blog.

  2. Serban
    decembrie 11, 2007

    Ma bucur ca iti place. Sunt foarte curios cum vor reactiona alergatorii. Chiar te rog sa postezi pe forum si as vrea sa discutam si despre posibilitatea de a-ti face o prezentare pe site, asa cum i-am facut lui Victor sau lui Marius.

  3. Vlad
    decembrie 13, 2007

    Felicitari!

    Este un mare pas inainte pentru zona de net care se ocupa cu sportul si cu maratonul in mod particular. Siteul arata foarte bine si este plin de informatii. Ma voi afunda in citirea lui si revin cu pareri.
    O treaba foarte buna!! Congrats!

  4. Serban
    decembrie 14, 2007

    Ma bucur foarte mult ca iti place. Ca orice lucru facut din pasiune, a iesit bine. Si eu sunt multumit de el. Abia astept parerile tale.

  5. Sandor_B
    decembrie 14, 2007

    Multumesc pentru incredere!
    Chiar mi-ar placea sa ne cunoastem mai bine (telefon?/e-mail?) pentru a putea decide obiectiv daca pot fi subiectul unei asemenea prezentari.
    Mai stiu destule persoane (ca Victor Vlad) care au mai multe de spus despre maratoane decat stiu eu.
    Voi trimite un e-mail pentru contact.

  6. miculrunner
    decembrie 19, 2007

    … apropo de profile de alergatori, de pus in pagina: ar mai fi un tip, destul de interesant zic eu, in conditiile in care a facut si cinci maratoane in sase saptamani — sau ceva de genul asta …
    Poate ai auzit de el sau chiar il cunosti: il cheama Ilie Victor — nascut in ’52 in braila — s-a apucat de alergari in 1992 ! an in care a parcurs si primul maraton, in 3h50min … Am spicuit din revista alergatorilor veterani
    A alergat in multe locuri — de la moscova la vancouver, roma si chicago , boston si honolulu; 7 maratoane in 2004, 12 maratoane in 2005, samd … Cred ca ar avea cu adevarat ceva de povestit, in special pentru incepatori ca mine …
    Ultima oara l-am vazut la DHL — pare-mi-se ca a fost si la Sighisoara …
    Ca sa dai de el cred ca poti incerca prin Stefan, de ex. …
    Salutari !

  7. Serban
    decembrie 20, 2007

    Da, il cunosc pe Ilie Victor si va fi in mod sigur unul dintre cei care o sa apara pe site (daca o sa doreasca, evident).
    Ne-am cunoscut la Sighisoara. S-a nimerit sa ma asez chiar langa dinsul la sedinta tehnica si asa am stat de vorba. Mi-a dat primele sfaturi despre abordarea unei curse. Este un om foarte de treaba.

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.