Mos Nicolae

dec. 06, 2007 | 0 comments |

Ce poate fi mai frumos decat bucuria unui copil de 3 ani atunci cand gaseste ghetutezele pline cu daruri de la Mos Nicolae?
Nu imi mai aduc aminte cum era in copilarie si momentul cand am inceput sa realizez ca nu exista Mos Nicolae si Mos Craciun, insa imi traiesc o a doua copilarie acum, alaturi de Dora. Am dus-o la gradinita de dimineata si a fost atat de incantata si fericita cand a vazut bradul cu luminite pe care l-au pregatit cei de acolo.
Ea sigur se va bucura de luminile din oras, de bradul “cel mai mare din Europa” si de zapada care probabil va ingreuna traficul. O sa ma bucur si eu alaturi de ea.
Ca adulti avem tendinta sa vedem tot mai mult partea goala a paharului, desi cu putina bunavointa, am putea sa ne bucuram mai mult si sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem. Totdeauna e loc de mai bine, dar este si foarte mult loc pentru mai rau, asa ca depinde de noi in ce directie privim.

In ceea ce ma priveste, nu-mi doresc altceva decat sanatate. Restul vine de la sine.
Si ca sa fac un spirit de gluma, l-am rugat pe Mos Nicolae sa imi puna in “ghetutze” propriile picioare, astfel incat sa alerg cat mai multi kilometri, pentru ca atata vreme cat o sa pot alerga inseamna: 1. ca sunt sanatos, 2. am timp liber = imi merg bine afacerile, 3. e toata lumea ok in jurul meu. Ce pot sa imi doresc mai mult?




Acest articol a fost vizualizat de 1.170 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.