Culturism nr.179

apr. 03, 2007 | 0 comments |

A aparut numarul 4 pe anul 2007 din revista Culturism & Fitness. De fapt este al 179-lea numar… E ceva. Chiar daca nu se poate compara cu o revista precum MH, care apare in zeci de tari si tine un standard foarte ridicat al calitatii, iata ca totusi Culturismul traieste de atatia ani.

Imi amintesc ca eram in vacanta dintre clasele a 9-a si a 10-a. In satul unde ma duceam vara exista o sala de forta, cu aparate si “fiare” rudimentare, toate facute prin efortul unui pasionat de acest sport, Gheorghe Dusa. L-am admirat pe tipul asta pentru tenacitatea cu care isi urma un vis. Era un om destul de ciudat si pe alocuri pisalog, insa facuse ceva in satul acela – o sala de sport intr-un loc in care “sportul de masa” se desfasura la bodega din centru. M-am dus si eu la sala lui si mi-a placut extraordinar ce se intampla acolo. Era cu mult diferit fata de salile de acum – vinerea trebuia sa ramanem toti “sportivii’ si sa dam cu benzina pe discuri, ca sa nu rugineasca, cica…

In perioada respectiva aparusera primele numere din revista Culturism si asteptam cu nerabdare sa vina urmatorul numar la chiosc. Mai tarziu am inceput sa colaborez si eu cu ei si nu pot sa uit cat de mandru am fost cand mi-am vazut numele tiparit.

Revista a evoluat, desi destul de lent si insuficient, insa oricum nu mai este ce era la inceput. Pentru mine ramane o colaborare de suflet. As fi putut sa colaborez cu oricare dintre revistele de pe piata (din domeniu, evident), dar am tendinta asta sa ma atasez de cate ceva, chiar daca uneori exista variante mai bune.

Pe coperta se afla nelipsitul Florin Uceanu, impreuna cu eleva lui, Paula Seling.

  rev179mare.jpg




Acest articol a fost vizualizat de 1.535 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.