MC Gerar 2014

ian. 27, 2014 | 0 comments | 2014, MC, gerar, semimaraton

Facebookul meu este prin de poze (zapada multa, barbi si sprancene cu tzutzuri, zambete multe) si reactii care mai de care mai pozitive – e vorba, bineinteles despre Semimaratonul Gerar.

Nu stiu cum se face, dar am ajuns la editia a 4-a. Daca in anii trecuti am avut ger, sau ger plus zapada depusa, anul acesta am avut viscol, apoi ninsoare abundenta in timpul concursului si peste toate astea un cod portocaliu, care spre seara s-a transformat in rosu, in cateva zone din tara.

Dar cui ii pasa de toate aceste coduri, cand e vorba de alergare? Noua, organizatorilor, ne-a cam pasat, pentru ca am trecut destul de aproape de butonul de “cancel”, insa din fericire nu a fost cazul. Dupa cum evolua vremea, si dupa ceea ce se spunea la tv si pe unele siteuri meteo, duminica ar fi trebuit sa fie prapad, insa am avut parte de “cea mai perfecta” vreme pentru un Gerar. Iar alergatorii nu s-au dezmintit nici de aceasta data si au venit cu entuziasm maxim la concurs. Am avut cateva sute de alergatori la toate cele 3 probe si niciun indicent important pe traseu.

Eu am renuntat la rolul de cameraman si am preluat postul de MC la poarta de start si apoi la festivitatea de premiere. E foarte adevarat ca am inghetat bocna stand pe loc, insa a meritat din plin, pentru ca am putut sa vad bucuria din ochii celor care au participat, iar la final fetzele lor congelate – unii aveau gheatza pe gene, incat abia mai puteau tine ochii deschisi 😀

Se cuvine sa multumesc si eu tuturor celor din echipa de organizare, dar mai cu seama lui Gabi si Oanei, partenerilor de la Facultatea de Inginerie Electrica, voluntarilor care au fost de baza pentru buna desfasurare a concursului, sponsorilor si partenerilor si nu in ultimul rand alergatorilor care au venit la concursul nostru.

gerar-2

gerar-1

In aceasta poza sunt alaturi de d-na Uca Marinescu, explorator care stie ce este frigul adevarat, pentru ca a fost si la Polul Nord si in Antarctica (precum si in multe ale locuri – este fascinant sa o asculti povestind despre calatoriile ei). D-na Marinescu a fost la aceasta editie a Gerarului personalitatea pe care am omagiat-o, si ne-a facut onoarea sa vina alaturi de noi si sa dea startul concursului.

gerar-3

Pentru ca avem impreuna 4 editii organizate in parteneriat, oficialii de la Universitatea Politehnica Bucuresti au oferit clubului aceasta distinctie.

d1d2d3

12 Like



Acest articol a fost vizualizat de 901 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.