Isostar te provoaca sa pedalezi in Turul Frantei

mai 06, 2014 | 0 comments | isostar, provocare, turul frantei

Isostar aniverseaza 5 ani de prezenta continua pe piata romaneasca printr-o serie de activitati de recompensare a fidelitatii consumatorilor. Prima etapa o reprezinta lansarea unei campanii promotionale cu peste 735 de premii in valoare totala de peste 20.000 lei. Marele premiu consta intr-un pachet complet de participare la cea mai mare cursa de ciclism dedicata amatorilor in Europa – Etape du Tour, 20 iulie 2014 – replica fidela a etapei a 18-a din Turul Frantei.

 Key visual_Promo

In perioada 6 mai – 30 iunie 2014, indiferent de sportul practicat sau nivelul de performanta, orice cumparator al produselor Isostar in valoare minima de 50 lei, TVA inclus, pe un singur bon de casa/factura se poate inscrie pe site-ul http://provocarea.isostar.com.ro si intra in cursa pentru cele 735 de premii constand in produse si accesorii Isostar sau Marele Premiu – o excursie cu toate cheltuielile incluse si multe alte surprize, la competitia Etape du Tour 2014, Franta, editia nr. 22.

Etape du Tour este o competitie anuala itineranta de ciclism ce se desfasoara din anul 1993 in Franta si reuneste la start, pe diverse trasee din Turului Frantei, mii de ciclisti amatori din intreaga lume. Editia din acest an, la care sunt asteptati peste 13.000 de ciclisti, este o replica fidela a etapei a 18-a din Turul Frantei si se desfasoara intre localitatile Pau si Hautacam din sudul Frantei, un parcurs de 148km cu o diferenta semnificativa de nivel. Cursa include si ascensiunea celebrului Col du Tourmalet, varf din muntii Pirinei cu o altitudine de 2115m, o provocare chiar si pentru ciclistii profesionisti.

Castigatorul Marelui Premiu va fi pregatit si acompaniat in aceasta aventura de catre Alexandru Ciocan, ciclist cu multiple titluri nationale la activ, comentator sportiv al Turului Frantei si organizator al Road Grand Prix, circuit de sosea dedicat ciclistilor amatori. “Pe 20 iulie vom participa la cea mai tare aventura a verii. Etape du Tour 2014 se desfasoara cu doar doua zile inainte de trecerea pe traseu a caravanei Turului Frantei si include o catarare de 17km pe varful Col du Tourmalet cu un gradient mediu de 7,3%. Ii invit pe toti iubitorii de ciclism sa se inscrie in campanie, pentru a castiga o experienta de neuitat!” – Alex Ciocan. 

Etap du Tour_Profil cursa

Castigatorul Marelui Premiu va fi desemnat in urma unei curse de calificare ce se va desfasura in cadrul competitiei de ciclism de sosea pentru amatori Road Grand Prix, etapa Ploiesti, 5 iulie 2014. La aceasta cursa vor participa cei 10 castigatori ai locurilor in cursa de calificare desemnati prin tragere la sorti in urma inscrierii in campanie.

Primii 500 de participanti inscrisi in campanie vor primi cadou 500 de bidoane galbene Isostar pentru rehidratare Etape du Tour 2014, editie de colectie. Alte 225 de premii constand in genti sport, tricouri si produse Isostar vor fi acordate prin tragere la sorti.

 “Aniversam in 2014 cinci ani de prezenta continua pe piata romaneasca printr-o serie de activitati menite sa recompenseze fidelitatea consumatorilor nostri. In paralel cu campania promotionala Etape du Tour 2014, derulam in magazinele partenere promotii speciale precum cadouri la cumparare, reduceri de pret, degustari. In plus, vom fi prezenti cu suport nutritional la cca 100 de evenimente sportive profesioniste sau de amatori din intreaga tara din discipline precum alergare, alergare montana, ciclism de sosea sau offroad, duatlon, triatlon, tenis, squash, inot, handbal, etc. Tot in aceasta perioada extindem portofoliul de produse cu 20% pentru a raspunde mai bine nevoilor sportivilor din Romania, indiferent de sportul practicat sau nivelul de performanta” precizeaza Adelina Pasat, Director Comercial Nutrivita Marketing & Distribution – unic importator al produselor Isostar in Romania.

Isostar_Partener oficial de nutritie_EDT14

Regulamentul de participare este disponibil tuturor celor interesati pe http://provocarea.isostar.com.ro. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la contact@nutrivita.ro; Tel: 021-2412720.




Acest articol a fost vizualizat de 979 ori.

Related Posts

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.